fredag 29 maj 2009

Oj då var det fredag!!

Har inte haft tid eller ork att skriva den här veckan har varit mycket på jobbet och så har ja inte mått så bra så ja har inte orkat.. Är nå skit i kroppen.. har små ont i kroppen hela tiden är så drygt. Men nu är den här hektiskta veckan snart över jobbar lördag 7.30 till 14.00 och på söndag 14.00-21.00 sen är det över.... suck... vi har halva priset på mycket varor på frukten den här veckan och det är lön och pingst. Man är helt slut när man kommer hem. Och har knappt tid att ta lunch. Har nog inte haft hel Lunch någon gång den här veckan vad ja kan minnas.

Nu har ja betalat räkningarna och fick inte mycket pengar över... jättekul det oxå..:-(. På måndag jobbar ja bara 06.00-09.30 sen ska ja sälja mitt hus :-) sen åker ja nog och kör mitt debut pass på gymmet sen kl 16.00 ska vi på banken och ja ska få bli delägare i det här huset igen..:-)

fått bilderna från fotografen som vi tog på barnen..:-) vart jätte fina.

måndag 25 maj 2009

Fy vilken Måndag :-(

Börja med att det krångla när ja skulle göra prisändringar på jobbet... tog sån tid vart klar med dom jätte sent .. var bara att snabbt göra orden och skicka den för det ska vara inne före kl 10. Ja han med nöd och näppe... och så är det halva priset på massa varor på frukten så ja var tvungen bygga om halva avd...:-( Men nu är ja ledig så stackars kristin får kämpa nu två dagar med dom där varorna. Ja böjrar inte förrän kl 16 på onsdag ja..:-)

I morgon ska ja försöka ta mig till gymmet och köra ett pass sen på ons innan ja böjrar och på tors efter jobbet.. Nu ska ja fan väg och göra det oxå. Känner att ja måste ta tag i det nu. Mår så mycket bättre då. Tänkte iväg idag efter jobbet men det var så jävla mycket på jobbet så ja orkade bara inte...

Nej lite tv sen och slappa i morgon blir det morgonpromenad med mina barn. Moa får cykla och Melwin vagn... skulle ju bli fint väder så

söndag 24 maj 2009

Hitta en bräda och ska försöka snickra upp den :-)
Melwin står och väljer ut vilken bräda han ska ha :-) Hjälper pappa i huset!
Här kommer alla passbitar på plats blir så fint
Linus håller på i huset med köket
Har varit ute någon timme och ser ut som en tromb har dragit fram på gården
Melwin håller på ska borsta sina tänder :-)

Min helg

Jobba till tre på fredag åkte till dagis och hämta Melwin sen hem och gjorde mat och Moa och han. Linus och Krig ( Linus jobbar kompis höll på i huset med skorsten). Sen när dom var klar så kom Krigs tjej och vi grilla och åt.. Blev kvar till ca 24.00...

Melwin ville upp vid halvsju på lördag...... hum.. Linus åkte väg till Stugan och fixa med lite saker och Moa ,ja och Melwin åkte på E-center och fixa lite saker vi med. Åkte på stan tog en korv med bröd och lite glass. Sen hem och sov middag för ja var såååå trött. Vid ca tretiden åkte vi till Maria och Putte och fira Maja som fyllde 2år.. Sen hem igen. Linus höll på i huset och vi var ute en stund sen efter ja lagt barnen somna ja på soffan. (Som vanligt) hihi.

Melwin vakna kl sex i morse. Ska såklart ha upp mig ger sig inte...:-) Men linus gick upp han med och gissa vad den tokfransen gjorde....... Han åkte och körde ett pass på gymmet :-S. Tokskallen.. hihi Ja var ensam sa han..... öhhh konstigt en söndag kl sex på morgonen hihi då blir man nog ensam oxå.. Sen har vi hållit på i huset och varit ute och njutit av solen. Jag har tvättat och passat på hänga tvätten ute. Passa på sova med melwin som vanligt ;-) när ja är ledig med han. Moa låg och kolla på film. Nu är det kväller snart för i morgon är det jobb igen :-)

torsdag 21 maj 2009

Aj aj aj aj

Min lunch idag :-) riktig god!!
Körde på hälen med rullvagnen när ja skulle ut och pressa kartonger!!! gjorde så Jäääääääääääääääävla ont så ja ville skrika högt

Tordag!!!!

Idag har det verkligen varit stressigt på jobbet.. Mycket folk och alldeles för lite varor hemma..:-). skönt få böjra från noll i morgon och inte ligga tjock i lager..:-)

Jobbade sju till fem idag och det var fullt ös hela tiden. Imorgon blir det sju till tre..:-) sen är det helg och ja är ledig..... ska bli så skönt.

onsdag 20 maj 2009

Mina barn sjunger

Blev hemma idag oxå!!

Vakna fyra av att Melwin ville över till oss. Ville ha välling hade svårt att somna om och precis när han var på väg ropar Moa. Linus gick in och hon ville snyta sig sa hon. Hon gjorde det och sen några minuter efter börja hon gråta hon hade ont i örat. Sen kunde varken Moa eller Melwin somna om så det var bara att kliva upp det.

Ringde rådginingen och dom sa att man skulle vänta två dygn, men senare under dagen så börja febern öka och bara grät. Då ringde ja igen och bad om att hon skulle få komma in och till slut fick ja det. Och det var tur det för hon hade GROV öronvärk och troligtvis halsfluss för hon var så svälld i mandlarna. Dom gjorde ingen halsodling utan han fick pencilin för öronen vilket så det skulle gå bort det med. Han sa att hon ska deffenetivt ha pencilin... Så ja är nöjd att ja inte gav upp så hon fick komma in i dag. Hoppas hon får sova i natt nu.

Dom ville ha in Melwin oxå så det var bara att åka hem och hämta han oxå och åka in igen men han var det bara lite rossel i halsen inge allvarligt. Så det var skönt.

Nu är ja trött som fan ska snart duscha och sova. Man vet ju inte hur man får sova i natt. ska ju jobba i morgon oxå ja..
På väg till cindirella

Jessica Åke och ja
Jessica och Jag
Galna COOP tjejer!!

Dagen efter vi sitter på kareoke och kollar

tisdag 19 maj 2009

Tisdag och ledig!!

Nu är kl 18.00 nybadad och så fort ja satt på han pjyamas och välling så somna han i famnen på mig till bompa:-)
Klockan är halv fem och han är jätte trött redan hi hi
Melwin passar Max när han ligger på bordet när dom var här:-) Pussar pussar

Här håller Melwin på att lära sig klippa gräset.. Kaxig när den inte är igång ;-)

Idag har ja varit ledig men tro inte man fick sova ut för Melwin ville upp kl 05.00 han.. suck.. vi mor och far kom pappa hjälpte till i huset och mamma och ja tog en promenad så melwin råka somna redan tio till elva så gissa om ja haft tufft nu och hållit han vaken i kväll..:-)

Lena, Zack och Max kom och hälsa på en stund åt lite pannkaka med oss innan dom åkte.. men har varit skönt att vara ledig och varit med barnen. Moa har ju varit och lekt med en kompis hon en liten stund för hon vill inte vara hemma med oss en hel dag utan att leka med någon då blir hon rastlös helt.
Patrik, Jessica och ja tog snål dricka på hytten hihi
Firar Jocke som var med på resan så han fick gå fram så vi sjöng för han :-)
Hitta en whisky som kosta 89 000kr på taxfree inte illa ;-)


Nettan och ja på bussen ner till stockholmo till cinderella


måndag 18 maj 2009

Måndag igen!!!

Idag var det en tung Måndag vägde förra söndagen 75kg och nu i lördags 72,7 ja gissa vad ja vägde i morse igen 75 igen :-(. Det var kyssningens fel det all jävla mat och alkohol. Fan vad tjatigt bara böjra om från början igen då sååååå jävla tjatigt så ja håller på dö. Hatar min jävla kropp för tillfälligt.. suck..

Men resan var trevlig men lugn tycker ja fick ju sån magvärk så ja hade svårt att komma igång riktigt på kvällen. kände mig som en uppblåst kossa hela kvällen.. runt halv två, två gav jessica och ja upp och tog en räkmacka sen gick vi ner och la oss... Tog bara några minuter efter vi släckt ljuset så somna vi... vakna runt kvart i nio. sen blev det frukost.

Ja och jessica blev nykter vi... var lite less på alla som trodde ja hade tråkigt på vägen hem. Fan kan väl inte sitta och le hela tiden ... men det var treviligt. Nu känns det som det dröjjer till nästa fest tänkte ja men så kom ja på att vi snart ska ha kubb fest. men vi har ingen barnvakt åt Moa så det blir väl lungt.

kommer snart in lite bilder från resan

torsdag 14 maj 2009

torsdag och snart helg!!

I morse vakna ja i allafall före Melwin hihi. Hade klockan stäld på halvsex så ja hann upp och göra i ordning mig och sätta på kaffe sen vakna Melwin och efter han fått Vällingen så gick vi in och väkte Moa. Är så skönt när han inte äter på hela natten den mesta dels nu.. kan hända någon gång ibland nu.

Väg på dagis och Melwin är riktigt jobbig att lämna han vill verkligen inte lämna mig alls :-(. När ja sluta så åkte ja ner på systemet och köpte lite smirenoff ice som ja ska ha på bussen när vi åker på kryssning på lördag med Jobbet.. är 16 st som ska åka..

Sen hem hämta barnen på dagis och hem och göra mat vi åt när Linus kom hem och sen åkte ja och barnen till Maria O en sväng danne hjälpte mig med bilen. sen hem och la barnen. Melwin somna halv sju och Moa halv åtta. Sen tog ja mig ett fotbad. Var så skönt så skönt... har suttit och retat upp mig på den där jävla Boxer som det blir störningar på så fort det blåser... hummm... Bättre med min viasat för det blev inte så med den. Men vi sätter väl inte upp den förrän vi flyttar in i gröna huset...

Maten har gått bara idag böjra med kaffe innan jobbet sen vid 10 åt ja frukost. blev iof en oliv och tomt macka med leverpastej och kaffe... Lunchen blev det kycklingspett med ris och mangosås lite lite och när ja kom hem ris och räckor och mangosås lite lite och nu som kvällsfika blev det en fullkornsmacka med räckor och lite nötter och kaffe...:-) Lite tort bara när man aldirg har smör på mackan men det går. Fick nog i mig ca 1,5l till 2 liter vatten :-)

onsdag 13 maj 2009

Huset som vi snart ska flytta in i!!

Det där lilla röda som du ser på vänster sida bor vi nu:-) och sen ska vi in i det stora gröna men det lilla är väldigt litet och gulligt med vedspisar och kakelugn och en öppenspis:-)



Kanske ni förstår varför vi inte valde mitt utan vi sålde det hihi, för tillfället bor vi i det lilla röda som är brevid det stora gröna som vi håller på bygger..:-) kan följa renovering och bygget på den här länken...:-)
http://asbacka08.blogspot.com/

Mitt Hus som ja sålt ...

Farväl mitt hem!!!

Börja med att min son ville inte sova längre än till kl fem... suck.. var bara och kliva upp. Då hadde hurtiga Linus redan åkt iväg på gymmet för att köra ett pass... Att han bara orkar :-).

Drack lite kaffe sen vakna Moa och vi klädde oss och promenera bort till dagis blev en prommis på ca 1timme idag för ja tog en extra sväng på vägen hem. Åt frukost lättfil, havregryn och nötter mums. sen vid åtta åkte ja bort till Mitt hus, mor och far var redan där helt otroligt vad dom är morgonpigga dom som får sova..:-). Vi plocka ur det lilla som var kvar i huset och satt upp en våd där Melwin hade kladdat på tapeten såklart..Åt lite mellis blev Vatten Melon idag. Sen kom hon som ska köpa mitt hus och vi läste av vatten och elmätaren. Visa lite hur vissa saker fungerade. Vi gav henne nyckeln......................

Så nu ska man inte in i det huset nå mer. Lite vemodigt men ja hann ju inte bo där så länge. Men ja trivdes jätte bra där. Men ja vet att ja kommer trivas bra i det nya stora huset ännu bättre när det är klart ;-) Lite Lite Lite bättre läga här kan man säga vid havet bara 100m ifrån ca.

När ja var klar där blåste ja in på furan cafeterian och köpte mig en sallad och åkte hem och åt... har precis ätit upp den nu och ska börja städa här hemma medans ja är helt själv och kan fäjja runt som ja vill ;-). Sen ska ja väg och jobba till fyra... till nio .,,, drygt att böjra så sent... men men får ju lite gjort på fm då.. Nu bara flytten är klar tänkte ja försöka hinna med ett träningspass dom här dagarna sen.


tisdag 12 maj 2009

Tisdagen gjord!!

I morse ville Moa cykla till dagis så ja tog Melwin i vagnen och promenera så fick hon cykla. Sen promenera ja tillbaka tog ca 50min. Så man fick sig en förbränning där på morgonen. När ja kom tillbaka tog ja en proteindrink och lite kaffe sen åkte ja till jobbet. Åt frukost där vid kl 10.00 Ett Äpple och kaffe.. fan måste få bort hullet nu ;-) Lunchen bestod av lax och cosocos sen blev det promenad igen när ja kom hem för att hämta barnen. När vi kom hem åt vi pasta och köttfärssås och nu till kvälls mål får det bli en proteindrink och lite nötter ;-)

Annars har dagen varit bra.. fick köksbordet sålt och hon som ska köpa mitt hus ringde och hon ska få nykeln i morgon redan så slipper ja städa och klippa gräset. Men vi skriver den 1 juni ändå.

Nej nu är det dax för en proteindrink och lite nötter

måndag 11 maj 2009

Måndagen är gjord :-)

Skönt då var måndagen gjord då. Var full fart för att hinna med allt på jobbet men lyckas gjorde vi :-). Hon som ska köpa huset mitt ringde och hon ska nog ta det lite tidigare så slipper ja städa. gud vad skönt...:-). Hämta Melwin på dagis, för Moa hadde Mamma redan hemtat och kört ut till ridskolan. Åkte hem och åt Linus hade maten frädigt. Melwin satt och spexa för oss vid matbordet så vi fick oss ett gått skratt.

Mamma kom med Moa och stanna och passa dom medans Linus och ja åkte iväg på möte på skolan. Var möte om sexårs som hon böjrar på nu :-) stora tjejen. Fort det går. Snart kväller hoppas på fint väder så ja och barnen kan promenera till dagis så ja får förbränna lite fläsk.

söndag 10 maj 2009

Måndag imorgon igen!!!

Idag har ja varit lite flitig i alla fall, Klädde barnen vi tog vårt pick och pack och åkte till Lena och hälsa på. Så Barnen var ute och lekte med Zacks elbil, Moa ville inte släppa den en minut. Får kolla upp om vi hittar någon som vi kan köpa åt dom :-). vi blev bjuden på korv med mos och sen åkt vi hem och sov middag ja, Moa och Melwin. Har varit trött hela dagen och är det även än för Melwin vakna kl 05.00 och ville upp,

När vi vakna baka vi lite chokladbollar och sen klädde vi oss och gick ut för inne vill dom inte vara, mina barn älskar att vara ute.

Medans vi var ute så rensa ja två rabbater och gjorde fint, så nu ska ja köpa torv och lägga där så blir det fint. Har tyvärr två rabbater kvar. Men först måste dom som bodde här före hämta ett kar som ligger där så ja kan göra iordning och ja är så rädd Melwin eller Moa ska ramla ner i den.. Melwin vill ner och kolla hela tiden på den.

Råka kolla på klockan när vi var ute och då var hon fem över sju,,, ups vad tiden gick fort. Bara att ta med Melwin in under protest och tvätta och byta om på han. Äta lella och i sängen. Somna på två röda.

Blev tyvärr varmamackor för mig i kväll, måste tänka på vikten men det är ju måndag så får väl böjra om från böjran igen då..:-).

Nu är det snart kväller

lördag 9 maj 2009

Då var det söndag


Melwin sitter och leker och Moa kollar på tv. Linus är ute och hjälper en med ett badrum. Ska snart klä på barnen så dom ska få gå ut och leka lite ute.

Igår flytta vi mina sista saker från mitt hus, nu är det bara städning och pappa ska byta två våder som melwin kladdat ner ;-). Skönt att vi kört klart allt nu och packat upp det som ska resten får stå i boden tills det stora huset blir klar. Vi längtar som galningar att få flytta in nu. Men hoppas på slutet av sommaren..:-)

Får se vad den här dagen har att ge... den ser ut att bli en fin dag. Skulle vilja väg och sola lite så man får lite färg på benen när man ska böjra klä av sig lite nu när det börjar bli varmt. Men det är väl kört för när Linus kommer hem kommer min far och dom ska vara och snickra i stor huset :-).





fredag 8 maj 2009

Var ett tagsen ja skerv!!

Idag har man Jobbat är helt slut. sitter som en hösäck i soffan med datorn i knä. Linus kollar på hockey så det blir datorn för mig och slänger väl en blick på det ja med ibland..:-) Men nu ser ja att Linus kollar inte alls han sover hihi. När vi kom hem idag så var vi bort till Mitt hus som ja har kvar än och skulle få fram en gammal elpanna som ska ut ur källaren som väger hur mycket som helst. Det var min far, Linus, Christian och en kompis till han som var med och hjälpte mig att få den till dörröppningen i källaren så i morgon ska en komma med traktor och dra upp den och sätta den på släpvagnen. Tur det finns snälla människor som hjälper en.

Nu går man mot en ledig helg. Ska köra mina sista saker till gårdshuset. Fick ställa soffan och tvbänken i stor huset i vardagsrummet. Vet snart inte var ja ska göra av allt snart...:-) Nej nu ska ja lägga omkull mig på soffan och slapp titta på Hockey och troligt vis somna men men vad gör det..