tisdag 23 juni 2009

Onsdag

Ja Melwin vakna kl fem idag sååååå roligt. Han har sån hosta så han får ventoline för att han inte ska kräkas. Men då får man kliva upp i stället.:-( . Vad ska man hitta på idag då??? Ja det får dagen utvisa. Linus jobbar i stockholm idag och i morgon kommer väl hem i morgon eftermiddag.

Ja återkommer ikväll om vad som hänt idag, verkar ju iallafall som det blir fint väder. Man kanske ska åka in på jobbet och köpa lite plant och hem och plantera lite :-) Har ju inte gjort det än ja... Nu känner ja att det luktar bajs här bajsbölja att byta ;-)

söndag 21 juni 2009

SEMESTER !!!!!

Nu har man semester i tre veckor gud vad skönt... Ja hoppas vi hinner mycket med huset så vi snart får flytta in dit i stället..:-). Linus har gjort så fint nu i köket. På tisdag ska sara komma och passa Moa och Melwin så ska vi åka till Ikea med en lång shoppinglista. Ska bli så kul att komma väg och handla lite.

På ons och tors får vi klara oss själva ja och barnen får då ska linus till stockholm och jobba två dagar som dom inte hann med att åka väg på före semestern. Får hoppas det blir fint väder så vi kanske kan åka på stranden någon dag. Eller kanske träffa Maria och Alva en stund.... Eller kanske våldsgästa Lena hihi

Nu väntar Chockladpudding med grädde mums

onsdag 3 juni 2009

Vilken jäääääääääävla träningsvärk ja har i mina ben :-)


Nu har linus tatuerat tyson på axeln blev jätte fint och likt..:-) Med hans aska i färgen.

Nu har ja kört på gymmet två dagar den veckan. ska köra i morgon, kl 05.00 kliver ja upp och åker kör sista passet för den här veckan. blir rygg och biceps som är kvar. Men ja har en otrolig träningsvärk i kroppen och allra helst i mina ben...:-) var ett tagsedan så ja hade nästan glömt bort hur det var att ha det ;-)




Nu ska ja krypa till kojjs om ja ska ta mig upp i morgon hihi

måndag 1 juni 2009

Ja jag glömde beträtta om att ja nu sålt mitt hus och äger nu halva Linus nu igen :-). Skönt att bara ha ett hus nu igen.

Gjort ett träningspass idag körde bröst, axlar och triceps och i morgon tänkta ja köra ben..:-) Nu blir det ryggläge på soffan och kolla på tv liten stund innan ja lägger mig :-)

Sålt mitt hus!!

Moa hänger på och dansar med oss in på småtimmarna :-)

















Ja föst ska ja berätta lite om helgen. först jobba ja sen var det kubbtunering och fest hos min syster. Ja hann inte spela nå men mitt lag vann tydligen hihi.. vi gick bort till pantern och åt sen tillbaka och festa lite. Gick och la oss ca 01.00.

Här är vi på Rosa pantern och äter :-) Lena och Bettan!!