måndag 30 november 2009

är så underbart att äntligen få bo i storhuset !!


Ja då har vi äntligen flyttat in i det stora huset!! Moa var aldeles överlycklig och Melwin ville helst in i det andra huset ;-) fatta inte riktigt på en gång vad som hände. Men nu så säger han inget om det... Såklart så älskar dom att bada i det stora badkaret såklart har redan gjort det två kvällar :-) här håller ja på montera skåpet som ska stå på toaletten
Och här står den på plats :-)

Lite blider från vardagsrummet.. ska knäppa när ja är helt klar oxå här hade vi inte hunnit fått in tvn ännu :-)


Sovrummet... vart större plats inne i det än vad ja hadet trott det skulle bli. Tycker vi har hunnit fått in mycket ändå i storhuset för ja har jobbat i helgen och Linus har haft feber.

I morgon börjar ja elva så ja ska göra ett ryck och bara över Mina kläder i morgon och tvätta upp lite kläder som är i tvättkorgen. Har ju inte flyttat över tvättmaskin än får toan uppe är inte klar än. Så ja får gå över i gårdhuset och tvätta tills den är klar. Men ja hoppas snart för det är bara 10gr där ute nu och inge roligt att vara där ute.

På ons ska ja,Linus och Melwin få influensa sprutan... ja hoppas ja inte blir dålig av den genom att vi ska till sundsvall på lördag och bo på hotell :-) Men någon underbar ljusstake att ha i badrummet verkar ja inte få köpa :-(

Nej godnatt :-*

onsdag 25 november 2009

Lite vad som hänt igår och idag !!!


Här så pröva ja kamran på min nya mobil ;-) Moa och Melwin fick ställa upp som Modell. Ja kan säga att det blir mycket bättre bilder med Telefonen än vad det blir av våra kamror.. Ja förutom Linus systemkamra då men den kosta ju därefter oxå.


Missen fick ställa upp som modell han oxå..:-) våran lilla kelgris. Fick sånt roligt göra i dag... han hade tydligen skitit löst och är långhårig.. kanske ni kan räkna ut vad som hänt... tover med torkat skit :-( så ja fick ta fram saxen och frisera han därbak ... Inge kul..
En sån här skulle ja vilja ha i hörnet inne i badrummet där vi har den nersänkta bubbelkaret vad tror ni om det...?? komentera vad ni tycker???
Dom här tycker ja är så jävla snygg att ha som vedkorg,,, vill vill ha en sån :-)

Melwin drar ett trumm solo på sina trummor han fick när han fyllde år av sin kusin vitamin ;-) allt för att det ska låta :-)
I förrgår kom möblerna till vardags rummet :-))) så igår så fick ja med Christian (Linus lillebror) och hämta dom. Han var med igår och fixa lite i huset.. Så ja körde släpvagnen :-) och det gick bra tycker ja. Han har ju inte körkort..


Medans så var svämor och gjorde rent i badkaret... det är där ja tänkt ha ljusstaken, I hörnet där kranarna är... Mysigt när man ska bubbla och kunna tända ljusen och kanske dricka lite vin ;-)

Fick även främande av en bjässe såååå vacker... fan vad sugen man blir att skaffa hund när man träffar sådana vackra hundar.. Moa tyckte han påminde om Tyson...

Idag fick ja besök av Lena, zack och Max vi åt middag tillsammans för Linus är ju i Lofsdalen och Henrik jobbar kväll och vi tycker det är så tråkigt att äta själv så dom kom och vi åt tillsammans. Lena gjorde ordning ungsfalukorv med hamma gjord mos :-)) så gott.. tack så mycket...Jätte trevligt

Melwin håller på såga sönder bordet som vi sålt till Lotta ;-)

Zack ligger i Moas säng :-)

Lena och slappar i soffan och dricker kaffe :-)
Här ser det ut som Max ska äta upp mig :-) och ja ser ut som ett more on!!

Var ett tagsen man satt med en sån här liten Mysigt *

Dom här ropa ja in på Tradera för 82kr :-) våra har balla ur :-) och dom här är lite värre än dom vi hade.

Nej nu ska ja gå och lägga mig så ja orkar var i huset i morgon :-)

Natti natti :-*

söndag 22 november 2009


Igår var vi ut och åt med anna och fira henne för hon fyllde 30år..:-) ja var ju några år sedan man fyllde det ;-) Men hade hen sååå jävla kul fest då som ja lätt skulle vilja göra om flera ggr om..

Det blev fläskfile planka och till efterrätt blev det äppelkaka med vaniljsås och glass :-) jami

Idag var det kalas Melwin i full gång och öppna paket :-)



Moa hjälper gärna till när lillebror ska öppna paketen och ja tror hon gilla hans paket väldigt mycket oxå :-)

Fick väldigt mycket leksaker som låter ;-). Fick Motor såg, bilar, kläder, trummset, star wars svärd som låter, pruttkudde, kritor och målarblock, radiostyrda bilar m.m

Max fick låna lite leksaker han oxå:-)

Melwin älskar Max.. ville ha han i knä hela tiden och skulle pussa han och kramas heeeela tiden :-)

Sen blev det Pizza när alla åkt och barnen hade hoppa i sängen..:-) och nu har värmen kommit igång i huset och Linus och Pappa har grovstädat där inne idag. Så nu är det bara att skura golv och börja flytta över sakerna hihi faaaaaaaaaaaaaaaaaan vad kul.. allt heeelt nytt..:-) känns så lyxigt :-)

Nej i morgon ska ja jobba och Linus sticker till Lofsdalen och jobbar. Och kommer hem på torsdag igen... så ska vi ha gjort fin i huset för dom Nya möblerna som vi beställt ska komma nu i vekan. Ny soffa ny vardagsrummsbord och ny köksbord :-)))) hi hi

Nu har vi haft sån tur Melwin har sovit till mellan halv sju och kvart i sju i tre dagar nu..:-) hoppas han fortsätter med det den här veckan..:-) men sån tur har ja väl inte.

Natti natti :-*

fredag 20 november 2009



Ja nu är det nog bestämt vilken telefon ja ska ha :-) ska kolla hur mycket mer i månaden det blir med den. Men är sååååå sugen på den.

Nu har man gjort ledig helg sååå skönt. Och vi ska ha kalas för Melwin genom att han har fyllt 2år i måndags, stora killen :-) I kväll bjöd vi mor och far på taco för pappa har varit här och hjälpt till i huset. Har försökt fått igång bergvärmen. Men tror inte den är igång än. Förstår mig inte riktigt på det där.. Så till veckan ska ja städa ,, städa,,, städa där inne få bort allt slipdam överallt..:-) sen kommer ju möblerna som vi beställt... Ny soffa till vardagsrummet och nytt köksbord.

Idag när ja sluta jobba skulle ja åka och köpa ny mobil men då ringde inger ner till mig och fråga om ja kunde stanna en stund till i kassan för Eva hade gått hem och mådde dåligt. Så telefon fick vänta en dag till. Ska smita in i morgon en sväng tänkte ja vi får se...

Ikväll har ja gjort chokladbollar och två stycker prinsesstårtor med Cars på (blixten och bärgan m.m) blev sååå fina hihi Melwin Mula i sig choklad smet medans vi gjorde choklad bollarna haha.

Nu har ja gjort ordning chokladpudding som väntar i kylen tills linus kommer in från huset.. han tycks inte vilja slita sig därifrån :-)

Nu ska ja njuta av en ledig helg...:-)

Kram på er:-*

torsdag 19 november 2009

Köpt in lite julklappar åt Moa!!




Nintendo ds i har vi köpt åt Moa i julklapp och lite spel till... och annat som hör till ska hon få.

Idag börja dagen med kaos när inte Melwin vill till dagis.. Man är alldeles svettig innan man kommer från dagis och har lämnat dom. Men i morgon är det Linus som får köra dom :-))

Nu jobbar ja i morgon sen har ja ledig helg..:-), Så i morgon kväll måste ja förbereda tårtorna och göra chokladbollar.. Det blir inte 7 sorter kakor har inte har ja tyvärr inte haft tid med när man försöker göra något i huset så fort man har lite ledigt. Får köra det nästa år istället. Huvudsaken är väl att man har chokladbollar och tårta i allafall.

Ja hoppas dom får fart på värmen i helgen nu i huset så man kan börja städa och flytta in :-) Vardagsrumms Möblerna ska komma till veckan och lika så köksbordet som vi har beställt så det vore ju trevligt om vi fick flytta in oxå då :-))

Nej nu ska ja gå och lägga mig sitter och nickar med datorn i knä och Linus har sovit i soffan någon timme nu han :-) Tror Ola kör hårt med dom där i Lofsdalen.. med whiskey;-)

Natti Natti jobb tidigt i morgon :-*

onsdag 18 november 2009

Varit i huset efter jobbet idag!!


Så här fint blev det när vi fick lite färg på lilla rummet under trappen :-) är bara grundmålat ska måla första riktiga i morgon efter jobbet:-)

En bild uppifrån övervåningen :-)
Pappa var här och hjälpte mig med garderoberna idag för dom var så stor så svårt att göra det själv...

Första stommen på plats!!


Nu är båda klart!! pappa gjorde det sista själv för mamma ringde ut till huset Barnen höll på kål på henne.. Moa hade börja reta Melwin och han var lite trött och blir skit förbannad och så höll dom på och Moa lyssna inte ett dugg. Så det var bara för mig att gå in..... ( gissa om Moa blev paff när ja kom in så snabbt..:-P. Melwin grina som en galning för Moa hade slagit han...)

Bild på stolen som ja hitta på fynd hörnana som passa perfekt till garderoberna som man kan ha och lägga kläderna på när man ska sova:-)

Melwins rum.. hans säng som han snart ska få inviga nu då..( hoppas ja)


Mitt i mot har ja köpt Trofast förvaring till han och fräsha till bord och stolar som Moa hade när hon var liten. Hon fick det när hon var lika gammal som Melwin den julen :-)

Melwins byrå som han fått av farmor och farfar... rymmer nog mer än bara kläder för den var stor :-)

Moas nya säng!!

Skrivbord och hennes trofast ( lite mindre)

Moas byrå.. ska byta handtag på den så blir den perfekt. Men Moa ville ha handtagen i kvar för det var guld och glittrig hi hi

Ibland blir man inte riktigt klok på Ikea. skulle sätta ihop ett liggande skåp som ska vara i pannrummet... Men kom inte så långt för kolla hur det blev skiljer ju flera mm så det går ju inte spika bakstycke på det ju ... suck.. har bytt sida och kolla om det blev bättre men det blev det inte. Nu får den ligga tills Linus kommer hem får se om han får till det :-)

Syns bättre här !!!!!!!

När ja kom in och skulle göra kväller så fastna Moa på vedspisen när hon hägde på den på nå jävla vis.. vart aldeles blå och uppsvullen :-S.. stackarn... Men nu kanske hon inte hänger nå mera på den som ja sagt åt henne att inte att göra. När Melwin somnat så följde ja med Moa och la mig med henne när hon skulle sova och myste med henne en stund innan hon somna.. vi låg och prata och kramas..:-) sen kom katten och la sig mitt i mellan oss och kurra ...

Och nu kollar ja på Arga snickaren men hur kan man ha bott i det där...:-)

Nu ska ja kolla på lite Mobiler... är väldigt sugen på Sony Ericsson med 12 megapixelkamran :-( men men kan ju inte få allt här i värden som man vill ha.