torsdag 24 januari 2013

Har köpt nu !!!

Snart kommer mina pjäxor och vipps har ja nu en heeeel utrustning 😜
Längtar som en tok när vi ska till Hassela en helg i mars 😃
Stugan är bokad bara invänta datumet nu 😃😃😃🎶🎶🎶🎶🎶

tisdag 22 januari 2013

;)





INFLYTTNINGSFEST HOS MIG!!!!!!



Lite lungt i början av festen :-)


Sen börjar alla droppa in och festen får full fart :-)






Vad nykter vi såg ut att vara ;)


Sen blev det fullt i mitt lilla hus ;-)






Charader i full gång :-)


Sen blev det blåbär , Grädde och Likör 47 för Sara som inte kunde komma :-*

TACK ALLA SOM GJORDE MIN FEST SÅ JÄVLA ROLIG!!!!

OJ OJ oJ OJ oJ !!

Ja vad ska man säga var ju inte igår som ja skrev något i min blogg men som sagt man har ju perioder och just idag så känner ja för att blogga lite igen ;)

 

Har precis blivit frisk efter en grymt dryg magsjuka som varat i flera dagar... känner mig extremt pigg idag och det känns så skönt att äntligen vara på fötter igen..  och en possetiv sak med det hela att ja gått ner ca 2kg av det hela oxå bara sådär ;)  Det tackar man för.. bara hålla i det nu och ta två kilo till så har ja klarat av vad ja skulle ner den här månaden :-P "sa ju att ja skulle klara det " ha ha ha

Till veckan hoppas ja gymmet ska få sig ett besök med :-P känner att mina älskade muskler håller på förtina och de får inte hända..  

 Var in på Fitness Faithens sida och såg att ja är -3kg när ja gick av den och de är ja såååå nöjd över för det har nu snart gått över ett år sendan ja gick av den och ja har hållit den vikten ..

 Så ja rekomenderar dom skarpt att gå med i.. skulle kunna gå med i det igen bara för att komma igång med min träning igen. Är ju bara lite svårt när man har barnen varannan vecka men som sagt köpa ett löpband då är ju det fixat oxå och ställa i gillestugan ;) Någon som har nå billigt till salu??

 

 Nä ha en underbar dag ska nog lägga omkull mig på soffan och köra vidare på min favvo serie COUGER TOWN en serie som ja skulle kunna tänkas leva ;)

Puss och kram på er där ute :-* dom som läser min blogg...