Ingredienser:
Semlor 4-5 bautastora eller 8-9 stora muffins formar.
3 stora ägg eller 4 små
50g smält osaltatsmör
1dl grädde
20g husk
20g kokosmjöl
2tsk bakpulver
1tsk kardemumma
Mandelmassan:
1,5 dl skållad mald mandel
Gör så här
Bullen:
Vispa alla våta ingredienser och blande sedan i de torra. Låt stå och svälla en kort stund.
Fördela i 9 stora muffins formar, eller 4-5 bautamuffins formar.
Grädda 25 minuter i 175 grader
Mandelmassan:
Skållad mald mandel hälles i matberedare ta ev nån tsk sukrin låt detta gå en stund i beredaren, häll sedan i ca 2 msk grädde till önskad konsistens.
Voila världens godaste semla!
ps. behövs inget socker då kokosmjölet är "sött", mandeln är "söt" och grädden är "söt"
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar