torsdag 16 september 2010

Ja är lite stel i kroppen :-))



Igår vart en dag då ja fick mycket gjort... Ja börja med att lämna barnen kl halvåtta sen åtta till halv nio stod ja crosstrainen sen gick ja över till löpbandet och gjorde lite intervallträning i 30 minuter. Gick och tog mig en smo0thie. Sen ut och körde lite baksida ben.

Åkte ut på Coop och handla mat sen till Lantmanna för att köpa värme lampa till våra höns nu när det börjar bli lite kallt. Och foder. Sen åkte ja hem och gjorde ordning mat (Blomkålsgratäng med strimlad skinka) medans det var i ungen så plocka ja undan på nedervåningen och dammsög. Slängde in en maskin tvätt.. Sen ut till hönshuset och städa åt dom. Sen in och åt och for till jobbet vid tolv till nio...


Idag har ja jobbat mellan åtta och halvtre sen åkte ja till gymmet körde intrevallträning i 30 minuter ... åkte och hämta barnen åkte hem och åt sen åkte ja och barnen till Jessica på inredningsparty... vi åkte hem så vi var hemma igen till halvåtta och kvart i åtta sov Melwin. Moa var vaken med mig till halv nio ... sen har det varit soffläge för mig..;-)

Ha en trevlig fortsatt kväll :-*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar