lördag 11 februari 2012

SPÄNNADE:-D

Söndag idag då...:-D Har ledig dag men är fylld med aktiviteter ändå :-D  Först har Melwin skridskoskola men då tror ja Linus får åka själv med han. Så kan ja vika lite tvätt som Linus hade tvättat upp igår när ja jobba..(så skönt) Och så tänkte ja dammsuga och damma lite. byta sängkläder..  Sen på eftermiddagen så har både Moa och Melwin dans på bumpy feet... dom är sååå duktiga..

I morgon blir det spännade då skulle vi tydligen få reda på vilka som kommer till final på Fitness Faighter .. Inte för ja tror ja hamnar där så är ja så nyfiken på hur dom som gått vidare ser ut och vad dom gjort för resultat... :-D

Idag blir vilo dag och laddar för ett pass med Anna i morgon på Poledancingen... Hon lyckas ge mig otrolig träningsvärk förra veckan såå skönt... Är så skönt med träningsvärk då vet man att man har lyckas med träningen och att musklerna växer ;-)

Nej ni får ha en helt underbar dag allihopa för det ska ja ha.. Sitter för tillfälligt i min one pice och myser med barnen i soffan och väntar på att Linus ska kliva upp så vi kan duka fram till frukost ;-)
He de:-*

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar