måndag 21 december 2009

Lite smått och gott som hänt i helgen !!

På Fredag till lördag så sov johanna här, Moa tyckte det var jätte roligt att ha en kompis som sov över.. Och dom båda var snälla hela tiden. Så skulle dom såklart bada :-) då gick strömmen när dom börja bubbla hihi ja fick ut och kolla proppen ute men fick igång det.. händig som ja är. Linus var och spela match så han var inte hemma.

Är så nöjd över den här korgen som ja fick av syster för ja hade partyt nu sitter det en julöl oxå i den så nu är den klar :-))

:-))Kattens favorit plats under granen :-)) han kommer att sakna den sen tror ja. Linus hitta han några grenar upp oxå häromdagen. Under att den inte välte om kull

Våra lilla byggare bob :-))

Det här var igår när hela familjen gjorde julgodis :-) tillslut tröttna barnen och sen gick linus ut och kolla snöslungan som inte ville fungera så det blev inte skottat igår på heeeela dagen. Och i morse åkta han till gräsö och jobba till i morgon kväll så ja var tvungen att ringa en som har traktor här i närheten om han ville komma. Men det var för mörkt så han skulle komma på dagen i morgon. Har ju sån jätte slänt så han inte välter ner för den med traktorn.. Är grymt tacksam för han kunde ställa upp.

Här är det knäck på g och smälter choklad till rispuffar med choklad på :-)

Moa håller på att hjälpa sin far med att göra Mariannebollar :-) gått var det iallafall. Nu ska ja krypa till kojjs. Så ja orkar dagen på jobbet jobba 7.00 -17.00 idag 7.00-18.00 imorgon och 7.00-18.00 på onsdag. Sen är ja Ledig julafton och 8.00-16.00 på juldagen, annandagen är ja ledig sen jobbar ja söndag 14.00-21.00 :-) så det blir lite jobba den här veckan. :-) glad är ja för det :-)) Älskar julhandeln gillar stessen som är då.

Natti :-*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar