fredag 21 maj 2010

FREDAG OCH LEDIG HELG!!!!!


Ja mina nära och kära.. idag börja ja dagen med att köra en kille till dagis som vart helt förtvivlad när ja kom fram till dagis och det var på Stallbacken han ville till Snäckan.

Sen bar det av till jobbet åtta till kvart över tre... Sen lite kaffe och handla för helgen... Sen bar det av till gymmet på ett pass, körde biceps och triceps.. imorgon blir det ett benpass sen har ja kört igenom kroppen för den här veckan...:-))) känner mig nöjd.

När ja kom hem så grilla vi grillspjut och gjorde ordning tatziki på lätt kesella och klyft potatis mmmm var gott. Men ja sakna colan till blev bubbelvatten istället... Längtar till colan i morgon ;-)

Nu är ja helt slut, känns som någon har tappat ur all energi för mig.. så i helgen ska ja ladda upp batterierna igen när ja har ledig helg. Ska poa i trädgården och ev måla så vi blir klar med gårdhuset någon gång. Vi ska nog även fixa lite i hönsrummet hihi

Hoppas vi på lite sooool så man får lite färg på sig oxå känner mig som ett vandrande lik... ska nog åka och fusk sola till veckan så man får känna sig lite fräshare ;-)

Ha en bra kväll nu blir det film snart ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar