lördag 3 juli 2010

En dag i värmen!!


Först blev det bad i vattenspridaren och i polen ... Men polen var så kall än så det var bara Moa som ville hoppa i den :-)







Blev en tupplur i skuggan för Melwin mitt på dagen ..Skönt ändå blev han väldigt röd på ryggen idag så i morgon blir det hög skyddsfaktor och tröjja på sig..

Sen åkte vi hem till Cilla och fira henne för att hon fyllde år... blev det mer bad för dom och där våga även Melwin sig i haha så vi ska ta ur lite vatten i våran oxå så han vågar bara i han med..

Körde dom sen till Stenö för dom skulle dig och dricka lite ÖL och kolla på Christian när han spela... men ha hade fick tyvärr åka hem med barnen för vi hade ingen barn vakt ... lite tråkigt. Men vi ska ju på fest om två helger till Linus farbror som fyller 40år och då har vi redan fixat så vi kan åka båda två,,, tur man har en underbar Mamma och Pappa :-*

Och i morgon ska båda sova i stugan hos Farmor och Farfar så då ska Linus och ja åkta på bio i Gävle och gå ut och äta där.... Mysigt... Så ja har även underbara Svärföräldrar ... TACK:-*

Ha en bara kväll snart är det sängen men det såååå varmt inne så ja vet inte om ja vill gå upp och lägga mig :-)

Ska nog gå ut i köket och fixa lite glass och svalka mig med :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar