torsdag 1 juli 2010

Stolt kille med kallingar istället för blöjja :-)


Moa och Melwin skulle ut på en cykeltur.. Melwin går stolt iväg utan blöjja bara fillingar :-)) Höll inte på få av dom när han skulle duscha och lägga sig... haha Men det är bra att han tycker det är skönt :-))


Hum ja måste vara den mäst stressande människa. Dom säger att dom som svär och blir galen i köer och typ i trafiken är stressade människor.. haha så ja måste vara det. Även fast ja har hur mycket tid som helst på mig. Så måste ja ändå stressa på slutet för att hinna..:-))

Nu hinner man bara öppna lukan och vända sig om för att gå så är dom allihopa ute i det fria... och dom är så duktig för när vi kommer mellan sju och åtta på kvällen så har dom redan gått in och lagt sig igen :-)) så det bara är att stänga luckan igen.

Tog fram lite kort på hur det såg ut i huset för precis ett år sedan... lite kul att gå in på husbloggen och kolla hur det såg ut i juni förra året haha helt otroligt att vi bor i det sen i november..;-) trivs som fisken i vattnet oxå...:-))


Så skönt att ja hunnit plocka undan lite och dammsugit ikväll innan ja duscha barnen och natta dom. Är ju så tråkigit att vara inne och städa när det är så fint ute ... Men det måste ju göras ...

Nej nu ska ja nog luta omkull mig på soffan en stund... I morgon blir det en lång dag på jobbet..:-) men sen blir det en ledig helg :-))))) Blir det fint ska det pressas i solen hela helgen haha

Ha en trevlig kväll :-*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar