söndag 11 september 2011

Lite tankar....

Ja då var det måndag igen.. kört barnen till skolan och dagis.. Ja har tagit plats i soffan och ätit frukost och kollar såklart på Vakna med the voice..  Dricka en kopp kaffe som är så underbart gott på morgonen..

En vecka kvar tills ja ska ta stygnen hua värsta ja vet.. Svimmar nästan när ja gör det..:-( fy... Men bara bita ihop och ta bort det. Ja den här veckan fyller min dotter 8 år.. oj oj vad stor hon blir:-).. Och om två veckor fyller ja ...fyyyyy ett år äldre.. fast insidan känner man sig som 25 ;-) Det som räknas..


I allafall igår var och dansa på Bumby feet.. duktig hon var.. Ja är imponerad .. Gofia .. Och ja tror hon verkligen gilla det.. Hon lös upp..:-)
Nu är det bara någon gympa åt Melwin som ja ska hitta han tjatar så men det var ju fullt här i Sandarne.. Melwin tjatar oxå om truppgympa nu men han är nog lite för liten än.. men vet det är barn som börjat i hans ålder.. ska höra mig för när ja är in med Moa... För han vill verkligen vara med på någon gymnastik. Tycker synd om han när han inte får göra något.. Helst vill han spela innebandy men då är han ju tyvärr för liten än.

Ja jag får spåna lite... Snart ska far få köra mig och kolla på present åt Moa.. Tur man har far och mor :-*

Ibland så säger barn saker och frågar saker som man inte kan sluta fundera på .... :-S
Ha en underbar dag... :-*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar