Chilifläskfile med ugnsrostade grönsaker samt bearnaisekesella
1 portion
1 portion
Ingredienser:
150 g fläskfile
70 g ris kokt
50 g kesella
40 g champinjoner
30 g broccoli
40 g rödbetor
30 g paprika
1 tsk olivolja
till maten 3 matskedar beakesella
Gör så här:
Stek fläskfilen med 1tsk olivolja.
Skär ner alla grönsaker och lägg på ett bleck salt och peppra pressa 1/2 citron över och in i ugnen.
Lägg filén i en ugnsform och lägg in den i ugnen.
Bearnaisekesella
1 burk kesella
2 msk torkad dragon
1/2msk citronsaft pressad
1 msk vitvinsvinäger
1 msk hackad persilja färsk
salt & peppar
150 g fläskfile
70 g ris kokt
50 g kesella
40 g champinjoner
30 g broccoli
40 g rödbetor
30 g paprika
1 tsk olivolja
till maten 3 matskedar beakesella
Gör så här:
Stek fläskfilen med 1tsk olivolja.
Skär ner alla grönsaker och lägg på ett bleck salt och peppra pressa 1/2 citron över och in i ugnen.
Lägg filén i en ugnsform och lägg in den i ugnen.
Bearnaisekesella
1 burk kesella
2 msk torkad dragon
1/2msk citronsaft pressad
1 msk vitvinsvinäger
1 msk hackad persilja färsk
salt & peppar
Gör så här:
Blötlägg dragonen med citronsaften,vitvinsvinäger 10min
Blanda ner det sen i kesellan och salt, peppra samt den hackade färska persiljan
Blötlägg dragonen med citronsaften,vitvinsvinäger 10min
Blanda ner det sen i kesellan och salt, peppra samt den hackade färska persiljan
Näringsguide
Dagsintag: 327 kcal
Mängd: Kolhydrat 30 g | Protein 36 g | Fett 6,2 g | Fiber 4,1 g
Energiprocent: Kolhydrat 36 E% | Protein 45 E% | Fett 17 E% | Fiber 2 E%
Dagsintag: 327 kcal
Mängd: Kolhydrat 30 g | Protein 36 g | Fett 6,2 g | Fiber 4,1 g
Energiprocent: Kolhydrat 36 E% | Protein 45 E% | Fett 17 E% | Fiber 2 E%
Gött. Med lite gurkmeja + 1/4 dl vatten blev det en fin färg o konsistens.
SvaraRaderaTack!