torsdag 4 februari 2010

JÄVLA SNÖ!!!!



Ja i dag var ja och barnen ledig... Men så klart kom det massa snö över en dm i natt så ja fick ut och skotta. Passa på att gå ut så tidigt som möjligt så ja var ut kl 8.30, tog väl lite över en timme ca... fick skotta på som attans så inte barnen skulle ha igäl varandra där inne, för dom ville inte ut. Melwin var med mig ute dom första 15 minuterna... Sen ville han in till Moa igen.

och idag när Melwin pruppa tog han sin hand för mun och sa ursäkta..:-) hihi tyckte ja var så gulligt

Sitter nu i soffan och är helt mör i hela kroppen för skottningen i morse var ju blöt snö oxå .... blir väl skottning i morgon innan jobbet oxå är ja rädd för. Men nu får det snart sluta snöa.

Nu har ja fått tillbaka mitt nr till Mobilen igen och vi har hittat kvittot, så nu är det bara papprena från polisen som ja väntar på, sen kan vi skicka in till försäkringsbolaget så ja får en ny snart igen. saknar min Mobil...:-( får aldrig mer följa med mig ut nå mera. Ja som är så slarvig och tappar bort saker när ja är nykter så det är ju inte konstigt att den är borta..:-S får bli en gammal när ja ska ut nästa gång.

Ha de bra :-*

2 kommentarer:

  1. Misan, du vore inte du, om du inte tappade saker jämt;)

    SvaraRadera
  2. Nä inte vore det de ;-) Men det svider när den var så himla dyyyyyyyyyyr :-( men den som hitta den är den värdelös för nu i allafall för ja har spärrat hela telefonen ;-)

    SvaraRadera