fredag 26 februari 2010

Lite gott och blandat !!!

Det här är syskonkärlek :-). Moa hade sovit hos mormor och morfar så när vi kom dit för att hämta Moa sprang Melwin och satt sig med Moa och goa med henne :-)
Så här sitter min son för det mesta nu för tiden...:-) är riktigt duktig på Mario bros (eller hur det stavas) hihi Han klara flera banor nu :-)

Moa är fotograf ;-)

Ja var ju ner till Valbo i tisdags :-) så då måste man ju äta det här.. det gör ja varje gång ;-)

Igår morse när ja skulle upp tidigt och till jobbet, känns tungt att väcka han, ser så skönt ut :-) men han var glad när vakna ändå så ja hade tur..

I morse när ja skulle till jobbet,,, när man är lite sen till jobbet och man verkligen inte har tid med något sånt här framför sig först en Plogbil sen en bus och en bil :-S går ju inte köra om heller ... men ja han ändå :-)

Badrummet uppe klart :-) ska till skåp och en bänkskiva längs efter den väggen..:-) och en lampa över toan men sen så:-)



där bredvid tvättkorgen som skåpen ska stå sen en bänkskiva över dom som går över tvätt och tork tummlaren oxå :-)

Min följeslagare för kvällen:-)


Det här är väl fredagsmys hihi majsbågar och Nintendo DS

Idag ringde ja hälsocentralen för ja har så ont i knölarna på fötterna och ja fick komma 16/3 och hon skrev en remiss för opration nu... Ja måste ta tag i det nu efter så måååånga år med dom. Men nu jävlar ska dom bort vill inte ha nå mer värk. Har ju till och med börjat bli en extraknöl på den ena foten. Det ja tycker är jobbigaste är att man blir sjukskriven och ja hinner väl gå i taket innan ja får jobba igen för ja måste ju ta båda fötterna.. :-S

I morgon blir det kalas för Linus som fyller 30 år i morgon.... och nästa helg blir det FEST!!!!!!!!!!!! Längtar som en galning :-)


Nej nu ska ja nog snart krypa till sängs

Natti natti!!!!!!:-*

2 kommentarer:

  1. Bara klicka på play så ser man filmsnuttarna:-)

    SvaraRadera
  2. Skit i boxer, klart ni ska ha en Cane Corso. Du ser ju vad snygg han är på dina bilder :)
    /Lotta

    SvaraRadera