måndag 1 mars 2010

Jävla väder det är :-(

Fan att det aldrig kan sluta snöa..:-( Min rygg pallar inte så mycket mera. Idag skotta linus men fortsätter det måste det ju göras... Och ja kan ju inte bara skita i det för då mår man skit, för man får dåligt samvete.. Då trycker man istället i sig mängder av voltaren så man inte ska känna smärtan och hoppas att att ryggen ska hålla...:-( Blir det inte bättre om några veckor så måste ja till läkaren och få en remiss på röntken och kolla om det är ... Ilar i hela vänstra benet och får sockerdricka och domnar bort i hela benet ut i tårna..

I morgon ska kissen få kastrera sig.. stackarn... kl halv elva ska han vara där. Sen får väl ja hämta upp han när ja har slutat sen. Måste komma ihåg att ta bort maten innan ja lägger mig nu.

Ha det bra nu ska ja lägga mig så ja orkar kliva upp i morgon :-) ska jobba 8.00-12.00 sen blir det väl skotta innan ja hämtar barnen. I morgon blir det nog familje gympa för så skulle även Linus med så då kan ja åka... blir det lite lättare. Blir dom nog glad barnen...:-)

Natti Natti :-*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar