fredag 28 oktober 2011

FRUKT HÄXA IDAG!!

En bra dag idag... först när man kommer till jobbet så väger vi oss fyra stycken för vi ska gå ner olika mycket.. få liten puch så man inte fuskar så mycket..  Ja hade gått ner 2kg första veckan av mina helst 6kg som ska bort helst 10kg ;-)

Sen fick ja vara på frukten idag och jobba efter lunchen tills ja sluta och det var såååå kul.. Saknar det verkligen kan ja lova..
När man får anväda hela kroppen när man jobbar då trivs ja är skönt slut när man kommer hem. 

I morgon har ja ledig helg.. Och på söndag ska ja få följa med Melwin på skridskoskolan så då ska ja ut på isen och det ska ju bli intressant kan ja lova haha men roligt.. Sen ska ja på kalas på söndag Julia fyller 4år en kompis barn.. och då kom ja på att Melwin fyller ju snart och stora killen ska ju ha barnkalas i år och bjuda barn på dagis :-D Han satt i kväll och räkna upp dom han ville bjuda så får åka och köpa inbjudningkort i morgon och skriva dom och köra ut dom eller skicka ut dom på måndag :-) Mysigt... Stor killen 4år..

Nej snart sängen.. får se om det är ja eller Linus som får sovmorgon i morgon mig kvittar det för om det blir i morgon eller på söndag..:-D

Natti alla:-* 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar