torsdag 17 november 2011

Oj vart tog den här dagen vägen :-D

Ja jobba mellan 7.00- 13.30 åt lite mellanmål och surra lite.. Sen åkte ja hem och packa badkläder och hämta upp barnen på badhuset.. Där var det full fart vill ja lova från vi kom dit till vi fick tjata oss hem ;-) Det var ja med barn, Lena med barn och Bettan som var där..

Sen bar det av på donken .. Lite muta så man fick upp dom ur vattnet haha... Vet inte om Melwins spindeljacka försvann där på badhuset :-( men det var ju inget kvar i skåpet när vi gick.. Får kolla om den är kvar på dagis kanske för ja kan inte komma på ja såg den när vi kom dit heller haha

Fick precis ett medelande av min kära kompis Kattis.. fråga om det var något på g på Juldagen.. Gud så kul om hon är hemma :-D vi säger ju hela tiden vi ska hitta på något så nu hoppas ja vi kan fixa till det då..;-) på något sätt.. Bara vi fått schema om hur vi jobbar i jul bara..

Nej nu ska ja upp och kolla om mina barn somnat ifrån filmen dom ligger i sängen och kollar på.. men det kan ja nog garantera efter dagens aktiviteter ;-)

Puss och kram på er :-*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar