onsdag 9 mars 2011

Oj oj vad bilder det blev idag ;-)

Idag kom  dom ut allihopa direkt när ja öppna :-) och dom vandra lång. När Melwin och ja kom ut så var dom under altan och pickade för där var det ju inge snö..  men nu är dom inne igen för natten :-)
Ja dom sa på dagis att Melwin ligger och leker mycket och här har vi bevis att han gör det haha
Ja är verkligen en människa som är byggd för att arbeta.. kryper i kroppen på mig när ja är ledig. Men extra nu bara för Moa var sjuk så vi kunde ju inte åka och göra något heller.. Så ja satt mig och Måla med barnen idag...;-) Men i morgon blir det jobb för mig och det ska bli sååååååå kul:-)
Melwin och ja gick ut en sväng för han var lika rastlös som mig han oxå.. Men ändå vill han inte till dagis:-S han är ju rolig han. Det är tur man har en egen backe som dom kan åka på än:-)
i
Sen blev det lite skridskor och det är ju oxå tur att vi har en plan hemma på gården... Moa fick ligga ifred en stund.
Melwin var envis och skulle spela med innebandy boll så den flög lite långt, ända bort till trädet bakom gungerna.. ja kunde inte gå dit för ja sjönk igenom men tur var så gjorde inte Melwin det :-) fixar det ja mamma sa han haha
Äckligaste med våren är det här... var ute och gick idag och efter hela gångvägen här i Sandarne såg det ut så här ..bläää och bara ca 10m från allt det här var en hund latrin upp hängd... Undra vad det är en hundägare inte fattar ja:-S så jobbigt är det ju inte ha en plastpåse med på kopplet ..eller???? Man fick hoppa mellan alla skithögar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar