onsdag 20 maj 2009

Blev hemma idag oxå!!

Vakna fyra av att Melwin ville över till oss. Ville ha välling hade svårt att somna om och precis när han var på väg ropar Moa. Linus gick in och hon ville snyta sig sa hon. Hon gjorde det och sen några minuter efter börja hon gråta hon hade ont i örat. Sen kunde varken Moa eller Melwin somna om så det var bara att kliva upp det.

Ringde rådginingen och dom sa att man skulle vänta två dygn, men senare under dagen så börja febern öka och bara grät. Då ringde ja igen och bad om att hon skulle få komma in och till slut fick ja det. Och det var tur det för hon hade GROV öronvärk och troligtvis halsfluss för hon var så svälld i mandlarna. Dom gjorde ingen halsodling utan han fick pencilin för öronen vilket så det skulle gå bort det med. Han sa att hon ska deffenetivt ha pencilin... Så ja är nöjd att ja inte gav upp så hon fick komma in i dag. Hoppas hon får sova i natt nu.

Dom ville ha in Melwin oxå så det var bara att åka hem och hämta han oxå och åka in igen men han var det bara lite rossel i halsen inge allvarligt. Så det var skönt.

Nu är ja trött som fan ska snart duscha och sova. Man vet ju inte hur man får sova i natt. ska ju jobba i morgon oxå ja..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar