söndag 24 maj 2009

Min helg

Jobba till tre på fredag åkte till dagis och hämta Melwin sen hem och gjorde mat och Moa och han. Linus och Krig ( Linus jobbar kompis höll på i huset med skorsten). Sen när dom var klar så kom Krigs tjej och vi grilla och åt.. Blev kvar till ca 24.00...

Melwin ville upp vid halvsju på lördag...... hum.. Linus åkte väg till Stugan och fixa med lite saker och Moa ,ja och Melwin åkte på E-center och fixa lite saker vi med. Åkte på stan tog en korv med bröd och lite glass. Sen hem och sov middag för ja var såååå trött. Vid ca tretiden åkte vi till Maria och Putte och fira Maja som fyllde 2år.. Sen hem igen. Linus höll på i huset och vi var ute en stund sen efter ja lagt barnen somna ja på soffan. (Som vanligt) hihi.

Melwin vakna kl sex i morse. Ska såklart ha upp mig ger sig inte...:-) Men linus gick upp han med och gissa vad den tokfransen gjorde....... Han åkte och körde ett pass på gymmet :-S. Tokskallen.. hihi Ja var ensam sa han..... öhhh konstigt en söndag kl sex på morgonen hihi då blir man nog ensam oxå.. Sen har vi hållit på i huset och varit ute och njutit av solen. Jag har tvättat och passat på hänga tvätten ute. Passa på sova med melwin som vanligt ;-) när ja är ledig med han. Moa låg och kolla på film. Nu är det kväller snart för i morgon är det jobb igen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar