söndag 10 maj 2009

Måndag imorgon igen!!!

Idag har ja varit lite flitig i alla fall, Klädde barnen vi tog vårt pick och pack och åkte till Lena och hälsa på. Så Barnen var ute och lekte med Zacks elbil, Moa ville inte släppa den en minut. Får kolla upp om vi hittar någon som vi kan köpa åt dom :-). vi blev bjuden på korv med mos och sen åkt vi hem och sov middag ja, Moa och Melwin. Har varit trött hela dagen och är det även än för Melwin vakna kl 05.00 och ville upp,

När vi vakna baka vi lite chokladbollar och sen klädde vi oss och gick ut för inne vill dom inte vara, mina barn älskar att vara ute.

Medans vi var ute så rensa ja två rabbater och gjorde fint, så nu ska ja köpa torv och lägga där så blir det fint. Har tyvärr två rabbater kvar. Men först måste dom som bodde här före hämta ett kar som ligger där så ja kan göra iordning och ja är så rädd Melwin eller Moa ska ramla ner i den.. Melwin vill ner och kolla hela tiden på den.

Råka kolla på klockan när vi var ute och då var hon fem över sju,,, ups vad tiden gick fort. Bara att ta med Melwin in under protest och tvätta och byta om på han. Äta lella och i sängen. Somna på två röda.

Blev tyvärr varmamackor för mig i kväll, måste tänka på vikten men det är ju måndag så får väl böjra om från böjran igen då..:-).

Nu är det snart kväller

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar