måndag 30 november 2009

är så underbart att äntligen få bo i storhuset !!


Ja då har vi äntligen flyttat in i det stora huset!! Moa var aldeles överlycklig och Melwin ville helst in i det andra huset ;-) fatta inte riktigt på en gång vad som hände. Men nu så säger han inget om det... Såklart så älskar dom att bada i det stora badkaret såklart har redan gjort det två kvällar :-) här håller ja på montera skåpet som ska stå på toaletten
Och här står den på plats :-)

Lite blider från vardagsrummet.. ska knäppa när ja är helt klar oxå här hade vi inte hunnit fått in tvn ännu :-)


Sovrummet... vart större plats inne i det än vad ja hadet trott det skulle bli. Tycker vi har hunnit fått in mycket ändå i storhuset för ja har jobbat i helgen och Linus har haft feber.

I morgon börjar ja elva så ja ska göra ett ryck och bara över Mina kläder i morgon och tvätta upp lite kläder som är i tvättkorgen. Har ju inte flyttat över tvättmaskin än får toan uppe är inte klar än. Så ja får gå över i gårdhuset och tvätta tills den är klar. Men ja hoppas snart för det är bara 10gr där ute nu och inge roligt att vara där ute.

På ons ska ja,Linus och Melwin få influensa sprutan... ja hoppas ja inte blir dålig av den genom att vi ska till sundsvall på lördag och bo på hotell :-) Men någon underbar ljusstake att ha i badrummet verkar ja inte få köpa :-(

Nej godnatt :-*

3 kommentarer:

  1. vad fint ni fått & får:-D
    roligt att se lite bilder.

    hoppas ni inte blir "dåliga" av sprutan.
    vi ska också iväg här i veckan och jag gruvar mej lite faktiskt:-S

    SvaraRadera
  2. Ja vi får hoppas det.. för man är ju inte riktig bra ändå (förkyld) Du får väl komma förbi och kolla du som sätt hur det såg ut från början i verkligheten :-)

    SvaraRadera
  3. nä precis, dumma sjukor. men det är ju typiskt för årstiden. men nu kanske det äntligen kan bli lite "riktig" vinter.

    men ni har ju haft tur med temperaturen nu när ni hållt på i huset, skönt om inte annat.

    ja det vore verkligen jätte roligt:-D

    SvaraRadera