onsdag 25 november 2009

Lite vad som hänt igår och idag !!!


Här så pröva ja kamran på min nya mobil ;-) Moa och Melwin fick ställa upp som Modell. Ja kan säga att det blir mycket bättre bilder med Telefonen än vad det blir av våra kamror.. Ja förutom Linus systemkamra då men den kosta ju därefter oxå.


Missen fick ställa upp som modell han oxå..:-) våran lilla kelgris. Fick sånt roligt göra i dag... han hade tydligen skitit löst och är långhårig.. kanske ni kan räkna ut vad som hänt... tover med torkat skit :-( så ja fick ta fram saxen och frisera han därbak ... Inge kul..
En sån här skulle ja vilja ha i hörnet inne i badrummet där vi har den nersänkta bubbelkaret vad tror ni om det...?? komentera vad ni tycker???
Dom här tycker ja är så jävla snygg att ha som vedkorg,,, vill vill ha en sån :-)

Melwin drar ett trumm solo på sina trummor han fick när han fyllde år av sin kusin vitamin ;-) allt för att det ska låta :-)
I förrgår kom möblerna till vardags rummet :-))) så igår så fick ja med Christian (Linus lillebror) och hämta dom. Han var med igår och fixa lite i huset.. Så ja körde släpvagnen :-) och det gick bra tycker ja. Han har ju inte körkort..


Medans så var svämor och gjorde rent i badkaret... det är där ja tänkt ha ljusstaken, I hörnet där kranarna är... Mysigt när man ska bubbla och kunna tända ljusen och kanske dricka lite vin ;-)

Fick även främande av en bjässe såååå vacker... fan vad sugen man blir att skaffa hund när man träffar sådana vackra hundar.. Moa tyckte han påminde om Tyson...

Idag fick ja besök av Lena, zack och Max vi åt middag tillsammans för Linus är ju i Lofsdalen och Henrik jobbar kväll och vi tycker det är så tråkigt att äta själv så dom kom och vi åt tillsammans. Lena gjorde ordning ungsfalukorv med hamma gjord mos :-)) så gott.. tack så mycket...Jätte trevligt

Melwin håller på såga sönder bordet som vi sålt till Lotta ;-)

Zack ligger i Moas säng :-)

Lena och slappar i soffan och dricker kaffe :-)
Här ser det ut som Max ska äta upp mig :-) och ja ser ut som ett more on!!

Var ett tagsen man satt med en sån här liten Mysigt *

Dom här ropa ja in på Tradera för 82kr :-) våra har balla ur :-) och dom här är lite värre än dom vi hade.

Nej nu ska ja gå och lägga mig så ja orkar var i huset i morgon :-)

Natti natti :-*

8 kommentarer:

  1. jätte bra bilder med nya mobilen:-)
    skönt då det är mobilen man alltid (för det mesta) bär med sig.

    tycker absolut du ska satsa på en svart ljusstake till badrummet:-) blir nog grymt bra.

    //johanna

    SvaraRadera
  2. Det bara att övertala Linus då :-) ja tror oxå det blir grymt snyggt med den ;-)

    SvaraRadera
  3. Hej! Har läst här ett tag men aldrig kommenterat, kanske dags?? :-) Jag håller med ovanstående, skulle vara kanonsnyggt med en sån ljusstake till badrummet! Vedkorgen var annorlunda och cool den med! Det blir sååå fint i erat nya hem! Kram /Heidi

    SvaraRadera
  4. Det blir PERFEKT med ljusstaken, snacka romantiskt ! :)

    SvaraRadera
  5. Finns inte en chans i hela helvete att det kommer att stå nån ljusstake där för 1500 KR!!!!!! :-)

    SvaraRadera
  6. Nä men ett ljudsystem till tv för 10 000kr ;-)

    SvaraRadera
  7. Snåljåpen där du ville ju inte köpa brandvarnare till alla rum uppe så glöm den svarta staken du får hitta ngn annan!!!! ;) haha

    CoopJocke :)

    SvaraRadera
  8. Hej! Vad fint ni har fått det i huset! Klart som korvspa att NI ska ha ljusstaken!! Man kanske får flirta in sig på ett bad med ett glas vin nån gång då;-)Måste försöka komma förbi och titta hur ni har det. Ha det gott!!

    SvaraRadera