söndag 8 november 2009

Monterat säng!!


Nu har ja monterat upp Moas säng och svämor har varit med och städat.. varit såååå snäll och fått bort målarfärgen som ja kladdat på golvet :-S. Moa har fått upp skrivbordet och byrån till sitt rum. På tis ska vi fortsätta efter ja jobbat och då kommer Moas förvarings lådor upp. Och så ska ja börja plocka upp i skåpen i köket lite... ska hinna in till Melwin fyller är målet. Bara värmen kommer igång och det ser ljust ut :-)). Melwins rum är oxå så gott som helt klart nu oxå med möbler :-)).
www.asbacka08.blogspot.com
gå in och kolla har hänt lite :-P

Var tvungen flytta bilen för vi stod i vägen för farmor och då fick han sitta i Moas stol. Var så lycklig den lilla tiden..:-)). Sen gick vi in och gjorde kväller från storhuset .

Nu har vi ätit kebab med strips och ligger på soffan och kollat på ensam mamma söker :-) Linus har packat för han jobbar borta till veckan lofsdalen och kommer hem på tors så ja har fått planerat om lite med jobb för ja kan ju inte jobba kväll när han är borta... men men funkar det med... Tur man har snälla jobbarkompisar som ställer upp och byta så ja slapp ta föräldra ledigt :-) STORT TACK TILL KARIN :-*
Nej nu ska ja snart krypa till sängen jobba i morgon och börjar tidigt ..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar