söndag 22 november 2009


Igår var vi ut och åt med anna och fira henne för hon fyllde 30år..:-) ja var ju några år sedan man fyllde det ;-) Men hade hen sååå jävla kul fest då som ja lätt skulle vilja göra om flera ggr om..

Det blev fläskfile planka och till efterrätt blev det äppelkaka med vaniljsås och glass :-) jami

Idag var det kalas Melwin i full gång och öppna paket :-)



Moa hjälper gärna till när lillebror ska öppna paketen och ja tror hon gilla hans paket väldigt mycket oxå :-)

Fick väldigt mycket leksaker som låter ;-). Fick Motor såg, bilar, kläder, trummset, star wars svärd som låter, pruttkudde, kritor och målarblock, radiostyrda bilar m.m

Max fick låna lite leksaker han oxå:-)

Melwin älskar Max.. ville ha han i knä hela tiden och skulle pussa han och kramas heeeela tiden :-)

Sen blev det Pizza när alla åkt och barnen hade hoppa i sängen..:-) och nu har värmen kommit igång i huset och Linus och Pappa har grovstädat där inne idag. Så nu är det bara att skura golv och börja flytta över sakerna hihi faaaaaaaaaaaaaaaaaan vad kul.. allt heeelt nytt..:-) känns så lyxigt :-)

Nej i morgon ska ja jobba och Linus sticker till Lofsdalen och jobbar. Och kommer hem på torsdag igen... så ska vi ha gjort fin i huset för dom Nya möblerna som vi beställt ska komma nu i vekan. Ny soffa ny vardagsrummsbord och ny köksbord :-)))) hi hi

Nu har vi haft sån tur Melwin har sovit till mellan halv sju och kvart i sju i tre dagar nu..:-) hoppas han fortsätter med det den här veckan..:-) men sån tur har ja väl inte.

Natti natti :-*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar