fredag 20 november 2009



Ja nu är det nog bestämt vilken telefon ja ska ha :-) ska kolla hur mycket mer i månaden det blir med den. Men är sååååå sugen på den.

Nu har man gjort ledig helg sååå skönt. Och vi ska ha kalas för Melwin genom att han har fyllt 2år i måndags, stora killen :-) I kväll bjöd vi mor och far på taco för pappa har varit här och hjälpt till i huset. Har försökt fått igång bergvärmen. Men tror inte den är igång än. Förstår mig inte riktigt på det där.. Så till veckan ska ja städa ,, städa,,, städa där inne få bort allt slipdam överallt..:-) sen kommer ju möblerna som vi beställt... Ny soffa till vardagsrummet och nytt köksbord.

Idag när ja sluta jobba skulle ja åka och köpa ny mobil men då ringde inger ner till mig och fråga om ja kunde stanna en stund till i kassan för Eva hade gått hem och mådde dåligt. Så telefon fick vänta en dag till. Ska smita in i morgon en sväng tänkte ja vi får se...

Ikväll har ja gjort chokladbollar och två stycker prinsesstårtor med Cars på (blixten och bärgan m.m) blev sååå fina hihi Melwin Mula i sig choklad smet medans vi gjorde choklad bollarna haha.

Nu har ja gjort ordning chokladpudding som väntar i kylen tills linus kommer in från huset.. han tycks inte vilja slita sig därifrån :-)

Nu ska ja njuta av en ledig helg...:-)

Kram på er:-*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar