onsdag 18 november 2009

Varit i huset efter jobbet idag!!


Så här fint blev det när vi fick lite färg på lilla rummet under trappen :-) är bara grundmålat ska måla första riktiga i morgon efter jobbet:-)

En bild uppifrån övervåningen :-)
Pappa var här och hjälpte mig med garderoberna idag för dom var så stor så svårt att göra det själv...

Första stommen på plats!!


Nu är båda klart!! pappa gjorde det sista själv för mamma ringde ut till huset Barnen höll på kål på henne.. Moa hade börja reta Melwin och han var lite trött och blir skit förbannad och så höll dom på och Moa lyssna inte ett dugg. Så det var bara för mig att gå in..... ( gissa om Moa blev paff när ja kom in så snabbt..:-P. Melwin grina som en galning för Moa hade slagit han...)

Bild på stolen som ja hitta på fynd hörnana som passa perfekt till garderoberna som man kan ha och lägga kläderna på när man ska sova:-)

Melwins rum.. hans säng som han snart ska få inviga nu då..( hoppas ja)


Mitt i mot har ja köpt Trofast förvaring till han och fräsha till bord och stolar som Moa hade när hon var liten. Hon fick det när hon var lika gammal som Melwin den julen :-)

Melwins byrå som han fått av farmor och farfar... rymmer nog mer än bara kläder för den var stor :-)

Moas nya säng!!

Skrivbord och hennes trofast ( lite mindre)

Moas byrå.. ska byta handtag på den så blir den perfekt. Men Moa ville ha handtagen i kvar för det var guld och glittrig hi hi

Ibland blir man inte riktigt klok på Ikea. skulle sätta ihop ett liggande skåp som ska vara i pannrummet... Men kom inte så långt för kolla hur det blev skiljer ju flera mm så det går ju inte spika bakstycke på det ju ... suck.. har bytt sida och kolla om det blev bättre men det blev det inte. Nu får den ligga tills Linus kommer hem får se om han får till det :-)

Syns bättre här !!!!!!!

När ja kom in och skulle göra kväller så fastna Moa på vedspisen när hon hägde på den på nå jävla vis.. vart aldeles blå och uppsvullen :-S.. stackarn... Men nu kanske hon inte hänger nå mera på den som ja sagt åt henne att inte att göra. När Melwin somnat så följde ja med Moa och la mig med henne när hon skulle sova och myste med henne en stund innan hon somna.. vi låg och prata och kramas..:-) sen kom katten och la sig mitt i mellan oss och kurra ...

Och nu kollar ja på Arga snickaren men hur kan man ha bott i det där...:-)

Nu ska ja kolla på lite Mobiler... är väldigt sugen på Sony Ericsson med 12 megapixelkamran :-( men men kan ju inte få allt här i värden som man vill ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar