torsdag 3 september 2009

En dag till lider snart mot sitt slut :-)

Ja då här en till dag gått och ännu än dag varit och hjälpt mor och far att flytta :-) men i morgon jobbar ja så då kan ja inte hjälpa till nå mera tyvärr. Men dom får jätte fint där bara allt kommer på plats :-).

Lena kom ut en sväng och kolla hon med och hämta Moa på skolan så att hon och ja sedan kunde åka till barnenshus och fixa lite med kalaset och tala om vad hon önska sig när hon flyller år :-) typ heeeela affären då :-) och så handla vi och åkte och hämta lillebror som blir så glad när stora syster kommer och hämtar han :-)

Nu har Melwin varit bra och lämnat nästan hela veckan det känns så skönt han vinkar av mig till och med :-)

Vi åkte hem och åt mat och sen är det dax för nattning som blivit värre istället. Han vrider och vänder på sig och gnäller eller sjunger och pratar så han inte ska somna för minsta lilla han ligger tyst och still tar det bara någon minut så somnar han och det är väl det han vet och därför som han inte ligger still ;-)

Nu är linus på Hockey träning och ja bara slappar och kollar runt på internett och samtidigt kollar på tv :-) snart natta så man är pigg när man ska jobba. Känns som ja varit ledig hur länge som helst fast ja jobba kväll men det var så få timmar så det kändes knappt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar