torsdag 10 september 2009

IDOL

Idag börja jobba tidigt var där kl sex:-) är så skönt att vara där innan vi öppnar får jobba helt i fred innan vi öppnar.. man hinner så mycket mer då. Ja jobba till kl 14.15 sen hade ja tänkt att ja skulle hem och städa.. Men då ringde mor och far och sa att dom hade ved åt oss som dom var så snäll och kom med för tiden räcker inte till här för något tycker ja..

Pappa hjälpte mig och kolla om ja hade nå kylarvätska i bilen och det var så gott som slut..:-(. Och ja åkte väg på preem och där kan man kalla service. Där hjälpte dom mig att fylla den och när ja åkte hem så var värmen i bilen tillbaka..:-))). Kan behövas nu när det är så kallt på morgonen när man åker till jobbet.

Sen när ja kom hem kom mor och far med veden så ja hjälpte dom att lasta in den i vedboden.... Sen blev det lite kaffe med dom... ja sen var kl så mycket så det var bara att ta bilen och hämta barnen så nå städa blev det inte då. Vi kom hem och åt mat... och ja han plocka undan lite och sen kom sofi och flickorna Emma och Johanna och skulle fira Moa för dom kunde inte på söndag. Så vi ficka och dom lekte en stund. Sen var det bara och duscha Melwin och natta..:-))

Nu sitter ja och bloggar och kollar fb och lägger ut saker på försäljning på tradera.. Snart lägga mig är så trött... kollar klart på Cold Case är ju så spännande ju ;-) Imorgon fredag igen och ja ska väg och klippa mig och färga håret direkt efter jobbet :-) ska bli sååå skönt. Sen är det ledig helg.... och till veckan jobbar ja knappt känns det som... kanske om ja har tur så får ja extra tid någon dag:...... hoppas kan man ju....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar