måndag 14 september 2009

Fy vad ja är trött :-((

Ja vad ska man säga.... är sååååååå jävla trött. Har knappt fått sovit i natt. Katten hoppar in till Melwin och ska lägga sig och han hatar det och vaknar direkt och har sen svårt att somna om utan att gnälla och tjata om Välling bara för han vaknar..:-( Sen klev han upp halvsex...

Har varit mycket att ta reda på och fixa med på jobbet så man inte hinner klart och det är så tråkigt när det är så tycker ja. Imorgon har ja fått extra tid halv tio till kl tre men ja har fått klartäcken att ja ska få komma lite tidigare och gå igenom vad vi har i frysen som man inte hinner annars får ja ha det innestående om man ska väg och göra något någon gång.

Direkt när ja sluta idag så åkte ja till ridskolan för Moa red då. Hon red själv nästan hela tiden i kväll. Sprang brevid när dom fick gallopera och Moa vart lite rädd och börja. Hon var nog inte beredd att det skulle kännas sådär. Men det gick bar. Var ju första gången som hon gallopera så ja tyckte hon gjorde det bra och såhär efteråt var hon stolt :-)).

När ja kom hem åt ja kantarell soppa...mmmmm var så gott. Natta sen barnen linus åkte och träna hockey. Tror du inte då somna att ja somna av en halvtimme... ja är helt slut. Ska nart gå och lägga mig tänkte ja. I morgon fyller Moa 6år..:-)) Stora tjejen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar