onsdag 9 september 2009

Melwins medicin för förkylningsastma :-))


Så här ser grejjen som Melwin ska andas Medicin genom :-)

Ganska roligt att dom gjort som en anka sätter man puffen i andra änden.. Doktorn sa att han skulle ha den framme så han fick hålla på med din och leka lite med den så han inte är rädd för den när han ska till och ta medicin. och faktisk så springer han bland och har den för mun och näsa och andas i den så det är bra :-)) bara för att Moa gör det för ja sa åt henne att göra det för han härmar henne för det mesta vad hon gör ;-)

2 kommentarer:

  1. Hejsan!

    Hittade din blogg av slump när jag googlade på förkylningsastma och medicin.

    Jag vill bara ställa en fråga, hur illa är din sons förkylningsastma? Berätta gärna lite för mig om hur den yttrar sig.

    Min son har nämligen problem med detta sedan snart ett år tillbaka och allt vi har fått är oral lösning av Ventolin, något han ofta kräks upp när vi väl måste ge den eftersom han inte gillar smaken samt att han är så tät i luftrören. Dessutom så hjälper den lite eller inte alls och i så fall först efter några timmar.

    Min son får andningsbesvär även av en liten snuva, är det så för din son också? Han liksom klagar ut luften när han ska andas och jag håller på att tappa förståndet!

    Vad heter er medicin och upplever du att den får effekt fort? Hur funkar den, vidgar den luftrören? Blir er son speedad av den eller kan han sova normalt trots medicinen?

    Mycket tacksam för svar!
    /Anja Lanne

    SvaraRadera
  2. Våran son hostar tills kan kräks och när vi åk in till doktorn andra gången för det så får man en remiss så dom kollar upp det... före innan dom kolla upp det hade vi ventoline vi med.. som han blev så speedad av och orolig på nätterna av. Den här blir han inte det genom att det är astma spray så det går direkt till luftrören och påvärkar inte så mycket av resten av kroppen. Den har effekten att öka luftrören.. han har det nästan jämt när han blir förkyld.. och själva sprayen heter Airomir 0,1 mg

    MVH Misan

    SvaraRadera