tisdag 29 september 2009

MÅLA MÅLA MÅLA


Så här såg linus ut på söndag kväll efter en helg i stockholm på whisky mässan :-)

Ja idag har ja varit och jobbat lite i storhuset.. och svämor kom och hjälpte mig ..:-) hon torka ur lådor och torka fönter .. han med tre fönster.. är så jälva smuttsig så det tar tid..:-(

Ja målade lite lister som vi äntligen fått hem som vi väntat på.. grundat dom här och i morgon ska ja måla dom igen :-)

Sen har ja målat klart fönster..:-) men som ni ser får ja aldrig jobb som målare haha... är nog specialist på att kladda. Men det är tyvärr ja som får skrapa dom oxå efteråt :-(.

Kolla kolla man kan se igenom fönstren nu hihi. blev så fint i vardagas rummet med putsade fönster så man hade lust att sätta upp gardiner oxå. ;-)..

Hämta barnen halvtre åkte hem och Annika stanna och passa dom medans ja for iväg och mötte linus på SM möbler.. så beställde vi soffan :-).. Men skulle ta sex veckor för att få den :-(. Den är sååå jävla snygg.. Åkte hem och Annika och Caj åt hos oss sen bytte vi om och åkte på familje gympan och Melwin tyckte det var skit kul... Slockna av snabbt när vi kom hem :-) Nu sitter ja och bloggar sen ska ja slänga mig i duschen för ja fryser så hemskt innan ja går och lägger mig. ska bli skönt. Ännu en dag som gått och inget onyttigt har passerat min mun :-) känns bra ;-) Mitt första mål är nu att ja ska gå ner till 70kg det låg ja på i vintras och det trivdes ja med..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Mål

Godnatt och drömm sött :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar