lördag 19 september 2009

Lördag :-))

Ja bloggar redan nu för senare har ja inte tid :-). Idag väkte Melwin oss kl 05.00 och ville ha vällning. Fick han och ligga och dra sig till halv sex iallafall. Då gick han och ja upp.. Ja böjra göra i ordning mig för jobbet. Åkte till jobbet sjugo i sju för ja börjar kl sju. Melwin är jobbig att lämna som vanligt.. Men ja vet att det går över direkt när ja åkt. Men det är inge roligt.

Stressigt på jobbet idag för det krångla heeela tiden och då tar allt mer tid än det behöver.. men ja tror vi kom i kapp skapligt innan ja sluta iallafall. Ja har väldigt svårt att vara släppa och gå hem vill att det ska vara påfyllt hellt innan ja går.. men dom ska ju ha något att göra på eftermiddagen oxå ;-) precis som inte det finns det hihi..

Direkt efter jobbet åkte ja till mamma och pappa där var resten av familjen :-) där bjöd mamma och pappa på mat. Sen åkte vi vidare till Sara som fyllde år igår och fira henne... opps nu kom ja på att larssa fyller år måste skicka ett sms på en gång :-). Sen åkte vi hem och nu ska ja till och natta barnen sen ska vi kolla på lite filmer :-) Män som hatar kvinnor..:-)

Så ha en trevlig lördag kväll så skrivs det mer i morgon :-)) Imorgon fm ska moa och ja åka och kolla på hästen hon ska få börja rida och sköta :-))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar