onsdag 16 september 2009

Saker som ja ska utföra idag...:-)

*MÅLA MOAS VÄGG *Klart!!
*MÅLA MELWINS VÄGG*klart!!
* GÖRA RENPOLEN OCH TAPPA UR VATTNET*klart!!
(med hjälp av linus ;-))
*HANDLA*klart!!
*TÄTA FÖNSTREN NERE*klart!!
(blev även dörren på gårdshuset och fönster som det fattas på här och det moa har pillat bort i sitt rum... ska nog byta ut i hela gårdshuset nästa gång ja är ledig går ju rätt fort.) så man inte eldar för kråkorna som vi måste ha gjort fram till nu :-(

----------------------------------------------------------------------------------------------------
*STÄDA UPP LITE I STORHUSET:-)
Ja det här var det ända ja inte hann med idag..:-) men det får ja ta en annan dag. ska köpa hem skrapa och starkt fönsterputs som ja tror dom har på coop på bygg där och sen börja torka fönstrerna, var ju ett tag sen dom kom upp så det är väldigt ingrott, så det lär ta tid är ja rädd för.

Ja hoppas ja hinner med det mesta idag... vill ha så mycket som möjligt klart så det bara är inkoppling av värme, vatten och trappen som ska in, så kan vi flytta in sen..:-) vill vill vill flytta in nu snart ... Tänk att få allt helt sprillans nytt i heeeela huset, som vi bestämt hur det ska se ut..:-) Det tur vi har samma smak..:-) har nog inte varit oenig om något där ute tror ja. Någon som har en vit sänggavel till överes som ni ska sälja så säg till mig.. Ska hitta någon till Moa.. helst 90 cm bredd för vi har madrass.

2 kommentarer: