torsdag 1 oktober 2009

Huvudvärk :-(


Hittat skor efter Moa som ja tror blir lagom åt Melwin :-)

Hitta även skridskor åt han som Moa haft ;-)

Här är Moas nya skridskor som ja köpte åt henne idag på COOP som man kan ställa i flera storlekar från 32-36 lämpligt ;-) tog blå så kan Melwin ha dom sen.

Äntligen blivit av med den här mobilen som ja haft några dagar .. :-) min är lagad nu.... så skönt att ha den tillbaka.

Har haft huvudvärk heeela dagen men mer eller mindre men nu är det riktigt mycke som ja har :-(. Idag har ja fått lite gjort... fast ja hade så ont så ja inte tog mig för förrän efter lunchen.. Först efter frukost så åkte ja ut på jobbet för ja hade glömt telefonen dagen före...köpte tätningslister, betala gräsklipparen och köpte skridskor åt Moa för hon böjrar på skridsko skolan på söndag:-)

Sen åkte ja hem måla fönter och dörrar var upp i ladan och kolla igenom om ja hade nå vinterkläder efter Moa och det hadde ja :-) vinterskor oxå så det kan ja hoppa åt Melwin... hitta även skridskor åt melwin så nu får han följa med pappa upp och åka... Roliga är att dom här skorna och skridskorna hade Moa när hon fyllt 3år och Melwin är bara 2 år och har samma storlek hihi

Sen hitta lite andra höstjackor efter Moa som ja ska sälja på Tradera tänkte ja och överdragskläder. En overall och en skitsnygg röd vinter jacka och svarta byxor som ja hade hoppas Melwin skulle kunna ha men det var bara 92 så ja säljer den :-(

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 2425 26 27 28 29 30 Mål

Ännu en dag har gått och har inte haft nå sug efter nå gotta eller att fuska :-) bara det händer nå på vågen oxå den här veckan vore ja ännu lyckligare :-) Men ja saknar bröd för det älskar ja... ciabatta är min svaghet.. men ja jobbar i helgen då ja ska ha äta dag så då ska ja unna mig en sån ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar