söndag 11 oktober 2009

Söndag och lediga helgen är över :-(

oj vad det har hänt saker här idag :-). först så fick ja ligga kvar i sängen i morse till halv nio jätte skönt sen tyckte Melwin att pappa var tråkig ute i soffan för han hade somnat där så han gick och väkte mig istället ;-).

Klev upp och väkte Moa för Linus och hon skulle på skridskoskolan och ja och Melwin åkte hem till mamma och pappa och tog oss ett bad i deras badkar var så skönt och Melwin tyckte det var roligt :-) sen hem och han sov middag..

Kristin och Meja dök upp för Erik var ute i storhuset och hjälpt Linus. Där var även svärfar idag oxå och förtsatte att skrapa putsa fönster :-) stackarn efter ja har målat det kan inte vara nå kul hihi som ja kladdar.

Sen grilla vi... Det är väl sista för det här året man gjorde det.. blev fläskfile och potatisgratäng och kantarellsås på kantarellerna som svärfar kom med idag pluss att ja la i lite extra som ja hade torkade..:-) Kristin och Erik åt med oss.. sen kom Maria och putte och barnen.. så ja klippte putte..

Kl sju vart ja klar med allt som skulle ta redas på eftermaten då kunde ja göra välling och sätta mig och mysa i soffan :-) Och moa var så duktig så hon la sig själv idag...:-)utan att ja sa något. Var väl slut för hon hade en kompis här och sen kom Johanna så dom lekte som attans där inne.

Sen satt ja mig och gick igen lite papper från jobbet.. och la hur ja skulle beställ julskinka till jul som måste vara inne före fem i morgon.. vet inte hur det blir det återstår och ser till jul det hihi

Nu ska ja gå och packa barnens väskor sen krypa ner i sängen så ja orkar upp och jobba i morgon börjar 08.00-17.15 då blir det direkt till ridskolan med Moa :-)

Natti allihopa :-*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar