onsdag 14 oktober 2009

Ledig.... blir badhuset idag på eftermiddagen med barnen :-)


Nu är ja inne på min andra kaffe Latté mmmm är så gott.. Är glad att vi köpte den. Lämpligt om man bara tar en kopp slipper göra en hel termos.. och så är det myyyyycket godare oxå.;-)

Idag ska ja nu
*damsuga här inne klar
*Tvätta klar
*Måla lister klar
*slipa fönstersmyg klar
*Måla föndersmygklar
*In till stan handla hanskar åt Moa Klar
*Hämta ut ett Paket Glömde :-S
*Åka på badhuset var iväg :-)

Nu funderar ja på om ja ska börja med att måla och in till stan det andra kan ja göra när barnen är hemma. Viktigare att få det andra gjort när dom är en stund på dagis/skola innan vi bär av på badhuset och har lite skojj:-) och det hade vi oxå :-) Melwin och Moa är mer vild en tam i vattnet :-) muta upp dom ur vattnet med lite glass innan vi åte hem..:-) det gick smidigt.. Somna i min famn när vi satt och kolla på Cars så mysigt...:-) Han vakna till aldeles nyss.. Hörde han skrek katten bort sen aj så säkert försökte han putta bort han och han börja busa med Melwin när han böjra butta han.. för när ja kom in låg katten kvar som istadig Märr haha

Idag fick ja klartäcken att ja fick vara Mamma ledig mån ons och fre v 44 så då blir ja ledig hela veckan :-) för är ledig tis och tors ändå.. och så fick ja böjra kl åtta istället för elva i morgon till sex. Visste att Petra skulle på något så ja fråga om ja fick öka på några timmar..:-) roligare att vara från böjran och plocka i ordning i disken innan man beställer.

Nej nu tror ja faktiskt att ja går och lägger mig är så grymt trött.. ska kolla in Ikeas hemsida var det är för lampa linus sa skulle vara fin i köket :-)

Natti :-)

3 kommentarer:

  1. Men ge mig en sådan där kaffe maskin :D

    SvaraRadera
  2. Vad fint det blir i huset:-) men vill se bilder från badrummet.. Hoppas allt är bra med er. Får ta hunden och komma förbi och titta hur ni har det så kanske man blir bjuden på en latte?:-) Ha det gott!!

    SvaraRadera
  3. Det vet du siv bara komma förbi så får du lite kaffe latté. du kan gå in på den här bloggen istället får då kan du följa från vi köpte det tills nu :-)
    http://asbacka08.blogspot.com/

    SvaraRadera