söndag 4 oktober 2009

Jobbat klart !!



Här är Moa på skridskoskola idag med Linus :-) Melwin och ja var hemma man måste ha fyllt 3år för att få vara med så han får vi åka upp och åka med när dom har så allmännheten får åka :-) längtar tills han ska få pröva.. har ju fått gömmt hans skridskor för han vill ha dom på sig hela tiden ;-).

Idag vakna Melwin halvåtta då gick han och ja upp Linus och Moa låg kvar en timme till dom. Sen var dom oxå tvungen att gå upp för dom skulle åka på skridskoskolan fösta gången :-) Hon tyckte det var jätte kul :-)

Medans dom var där kom Lena, Zack och Max och hälsa på.. Var sånt liv här hemma så ja hörde inte att mobilen ringde... var från Coop.. så ja lyssna av och det var Karin som hade fått ont i ryggen. Hon hörde om ja kunde komma in tidigare och jobba. Så ja åkte in när linus och moa kom tillbaka slängde i mig lite mat först bara. Så det blev ca 2 timmar extra idag...:-) bra när det är 100% idag.

Nu ska ja krypa till kojjs Linus massera in lite ibumitim på axlarna får se om huvudvärken släppt till i morgon. Känner hur det spänner från axlarna..:-(

Har sån ångest för ja trykt i mig så mycket den här helgen :-S. Så ja måste köra hårdkörning till veckan nu om det ska bli en halvt kilo till men det är målet att det ska bli det :-) vi får se...

Natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar