måndag 26 oktober 2009

TRAPPEN ÄR PÅ PLATS!!!!


AJ !! katten attakera linus och bet han i näsan när han busa med Troy.. gud vad ja skratta haha vart en rätt djup reva..:-)

Äntligen har Melwin tur att han vill ligga några minuter i hans knä :-)

Här ligger han och Myser med barnen :-)

Tror det är två som är lite trött:-) var igår på dan:-)

Min lilla lins lus ;-)

Var och hälsa på Mor och Far igår så barnen passa på och bada medans vi var där :-)

Ja så har den underbara trappen kommit.. blev så fint med den nu vill ja bara att det ska bli färdigt så vi får flytta in någon gång..

Uppifrån ser man ner mot hallen :-)

Nästan från samma plats knäppt från allrummet och ner mot ytterdörren..

Där under ska linus bygga en skrubb så man döljer centraldamsugaren som hänger där under.( den röda som är under trappen)

Där är knäppt till motsatt sida in mog allrummet där min soffa står på plats :-))



Ja vart så nöjd med färgen på trappstegen oxå och räcke...

Melwin vakna runt kl 22.00 igår hade kräkts ner kudden och sig lite grann..:-( lyfta ur han och han fortsatt att hosta så han kräktes mer i en hink som vi alltid får ha vid sängen när han är förkyld genom hans astma som han får när han är förkyld.. sen ville han somna i min famn vid tvn så han fick det så bar ja in han när han somnat.. ville över till oss under natten som vanligt.. :-) som ja tycker är jätte mysigt. Kl 04.00 då ville han upp sen för han var hungrig och ville ha vällning... ja försökte i 30 min att få han somna om men var helt omöjligt så ja fick kliva upp 04.30 så kul.. och det känns nu kan ja säga..

Sen somna han kl 09.00-12.00 helt slut.. lillgubben.. runnit i både näsa och ögon. Var med mamma och handla medans pappa hjälpte till i huset med trappen. När vi kom tillbaka kl 14.00 så var dom klar med trappen :-) Ja har sen tvättat och plockat undan lite här hemma.. hann se linus ca 5 min i kväll. Nu är han på hockey träning.. sover nog ev när han kommer hem ja har ju varit uppe sen fyra så ja är trött.. Glad om vi hinner se varandra en timme per kväll innan vi sover... Hoppas det blir bättre när huset är klart sen... Och när den där jävla hockeyn säsongen över.. För det är ju fan träning varje kväll ... vill oxå träna..:-( men men

Nu såg ja en mobil som ja vill ha nya sony ericsson 12megapixel kamra .. vill ha vill ha ... ja som knäpper så mycket kort med min telefon.

Får se om Moa och ja ska gå på bio i morgon.. Farmor lova att komma och passa Melwin.. Vi får se hur det blir.

kram på er alla

1 kommentar:

  1. Jättefint med trapp å räcke ! Det blir bara läckrare och läckrare :)

    SvaraRadera