torsdag 19 januari 2012

Dag 18 OCH 19 AV 30


Får skriva om 2 dagar på en gång för det blev så sent igår för det blev Bio efter vi åt på Hotellet :-)  Så då orka ja inte blogga något.  

Men dag 18 gick jätte bra med maten och även dag 19. Ja som gruva mig så mycket.. men ja har ju i och för sig inte ställt mig på vågen än ;-) om ja gått ner eller upp eller står still.. Men det känns som det gått bra i allafall.. 
TRÄNING:
Ja det har ju gått bättre än någonsin när man kommit iväg före innan man ätit frukost två av dom tre dagarna..:-) Och det känns ju suvuränt bra.. Och kört hårdare än något i morse men ändå kände ja att ja kunde springa vidare... Och det kändes bra... Men dyngsur av svett skan ja lova att ja blev.... 
Ja lova mig själv att i morse skulle ja inte springa utan bara stå på crosstrainern hela tiden för att vila dom främre musklerna som lätt ömmar när ja sprungit.. 

Men det har blivit som en drog av att få springa ja var bara tvungen.. och det känns så jävla skönt både medans och efter...  Och det var lite roligt att vara på nytt ställe och träna ibland .. där stod man ju inte ensam precis och sprang utan där fick man verkligen skynda sig kl 6.30 på morgonen för att få tag på en maskin innan någon annan tog dom haha

Nej nu ska ja göra lite kvällsfika och äta så ha en skön kväll och ja ska fundera ut hur ja ska få till träningen inför helgen.. I morgon blir det träna efter jobbet när ja slutar tre.. och lördag tänkte ja åka innan ja börjar jobba.. och söndag tänkte ja åka på morgonen för sen ska ja frissa mig och Linus har match.. 
Ha de :-*
 

2 kommentarer:

  1. Så himla underligt hur kroppen nästan kan längta efter att få plåga sig på konditionsmaskinerna ;)

    Bara tio dagar kvar nu! Kör så det ryker ;)

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det konstigt.. Ja nu är det inte långt ikvar

    :-D

    SvaraRadera