tisdag 24 januari 2012

Grillad fläskfilé med potatis och morots raggmunk med pepparkeso och sallad

 

Grillad fläskfilé med potatis och morots raggmunk med pepparkeso och sallad
1 portion
Ingredienser:
60 g riven morot
60 g riven potatis
2 msk hackad gul lök
1 äggvita
salt och peppar
120 g fläskfile
100 g minikeso
1 tsk svartpeppar grovmalen
Sallad
2 msk paprika
2 msk gurka
2 msk rödlök
2 msk tomat
2 st romansallads blad
Lite ruccolasallad
Gör så här:
Skala potatisen och moroten och riv ner dom i en bunke.
Hacka löken och blanda med morötterna och potatisen.
Blanda i en äggvita samt salt och peppar i smeten.
Skär upp fläskfilen och banka till dem så de blir lite tunnare.
Stek på fläskfilen till den är klar, salta och peppra lite.
Forma raggmunkssmeten till 2 st raggmunkar och stek dem.
Blanda minikeso med grovmalen svartpeppar.
Skär ner alla grönsaker till salladen samt 2 st romansallads blad.
Näringsguide
Dagsintag: 297 kcal
Mängd: Kolhydrat 21g | Protein 40g | Fett 5g | Fiber 3,8g
Energiprocent: Kolhydrat 28E% | Protein 54E% | Fett 15E% | Fiber 3E%

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar