torsdag 26 januari 2012

Pasta penne med fläskfilé vitlöks frästa champinjoner och paprika samt pepparcreme

 

Pasta penne med fläskfilé vitlöks frästa champinjoner och paprika samt pepparcreme
1 portion
Ingredienser:
120 g fläskfile
70 g kokt penne
40 g paprika
50 g champinjoner färska
50 g kvarg
1 tsk olivolja
Salt och peppar
Gör så här:
Bryn på fläskfilen först och lägg den på en tallrik.
Fräs champinjonerna i 1 tsk olivolja lägg sedan i vitlöken och paprikan.
Fräs ett tag lägg sedan i fläskfilen igen och fräs runt
Hacka ner lite färsk persilja och häll i 70 g kokt penne och woka runt Salta och peppra
Pepparcreme/Kvarg, kesella
Blanda ut med lite vatten samt rör i salt och grovmalen svartpeppar.
Näringsguide
Dagsintag: 298 kcal
Mängd: Kolhydrat 24 g | Protein 36 g | Fett 5,8 g | Fiber 2,9 g
Energiprocent: Kolhydrat 33 E% | Protein 48 E% | Fett 18 E% | Fiber 2 E%

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar