lördag 14 januari 2012

DAG 14 AV 30

 Ja då har yttligare en dag gått.. En Lördag och ja har varit NYTTIG hela dagen.. Hör ju inte till vanligheterna kan ja säga.. haha Idag lyxa vi på med lite godare mat.. Linus gjorde helstekt fläskfile i ugnen och bakad potatis och tzatziki på kessela som blev skit god :-D Har receptet här  på min blogg på nyttiga recept :-)

TRÄNING:
Ja det blev gymmet på fm körde först rodd i 10 minuter sen baksida ben och rumpa.. Sen sprang ja 5km :-) går lättare och lättare att göra det.. känns riktigt bra.. Sen så gick ja snabbt som avslutning i ca 10 min = 8,5km tillsammans i förbränning.. 
Idag har ja varit ledig så när ja kom hem från gymmet så kom mor och far en sväng för mor ville ha hjälp med sin nya telefon som hon skaffat..( Lika som Moa) Så det vart mer Moa som fick hjälpa henne ha ha

Sen börja ja plocka undan julen lite men granen står kvar och den ryker i morgon.. Har aldrig haft kvar så länge någon gång julsaker som i år.. :-) Men när ja skulle byta ut lamporna i köket så var dom sönder mina kära skomakarlampor :-( Linus skulle ut med ett skåp där dom var och åkte i golvet :-( Så nu måste ja leta nya så julstjärnorna dom hänger kvar uppe litet tag till.. tills ja fått tag på nya.. 

 Sen åkte ja och barnen och dansa ur julen på östanbogården här i Sandarne och det var full fart på dom hela tiden. 

När vi kom hem så kom Lena Olhem och jag fixa håret och låna ut lite kläder till henne när hon skulle på fest ;-) Ska hämta dom i natt då.. Sen kom svämor och åt lite god mat med oss..  Sen var det kväller.. Den här dagen gick fort den.

Har ett litet klipp från Östanbogården :-D

He en skön Lördag kväll :-*

2 kommentarer:

  1. Ser gott ut :)
    Har du testat och kört någon FF-träning än? Du borde i alla fall testa på upplägget, med 3-4 konditionspass á 10 minuter som du varvar med styrketräning. Riktigt bra. Krossar all annan förbränningsträning ;)

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Jo ja ska pröva den tänkte ja är bara att ja älskar att springa :-)

    SvaraRadera